Instagram’da Dondurulan Hesabı Geri Açma Yöntemleri

Instagram’da Dondurulan Hesabı Geri Açma Yöntemleri

En popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’da kullanıcıların büyük bir kısmı bir konudan dertli. Bu yazımızda işte o dertli olduğunuz konuya değinip Instagram hesabımı dondurdum ne yapacağım ben şimdi? Instagram dondurulan hesabı geri açma sorusuna yanıt bulmaya çalışacağız.

Kısa Süre Hesabını Kapatmak İsteyenlerin Dikkatine

Instagram’da hesabınızı kısa süreliğine dondurmak istediğinizde 1 veya 2 gün beklemek zorunda olduğunuzun farkında olmalısınız. Çünkü öyle 1-2 saat sonra açarım deyip açamazsanız hiç şaşırmayın. Böyle bir şey maalesef şuan için mümkün değil. Instagram hesabınızı dondurup geri açmak istediğinizde kullanıcı adı ve şifrenizi doğru şekilde yazsanız bile yanlıştır hatası alacaksınız. O yüzden dur ben bir şu hesabı dondurmayı deneyeyim gibi girişimlerde bulunmamakta fayda var. Yok, ben yine de denemek istiyorum derseniz sizin bileceğiniz iş.

Hesabımı Dondurdum Nasıl Geri Açarım?

instagram-hesap-dondurma

İşte geldik asıl soruya. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki dondurulan hesabı açmak için herhangi bir süre sınırlaması yok. Bu konuda içiniz rahat olsun. Bunun dışında gelelim en önemli noktaya. Kullanıcı adı ve şifrenizi kesinlikle hatırlıyor olmanız lazım. Hatırlıyorsanız problem yok hesabınızı yeniden aktif durumu getirebilirsiniz. Ama eğer hatırlamıyorsanız şifrenizi hatırlamadığınız için yeni şifre talebinde bulunamazsınız. Çünkü dondurulan hesaplardan yeni şifre talebi edemezsiniz. Instagram dondurulan hesabı geri açma yöntemlerini sizler ile paylaştık. Diğer tüm instagram sorularınızı, merak ettiklerinizi blog yazımızdan çözüme kavuşturabilirsiniz.

Şifremi Unuttum Ne Yapmam Lazım?

Hesabınızı dondurdunuz sonra bir de şifrenizi unuttunuz ve şifre talebinde bulunamıyorsanız artık tek çare var o da Instagram yönetimiyle iletişime geçmek. Peki, bunun için ne yapmak lazım? Aşağıdaki Instagram yönetimiyle iletişime geçebileceğiniz linke tıklamak lazım.

Instagram destek link

Linke tıkladıktan sonra burada size çeşitli sorular sorulacak. O soruları kendinize en uygun olacak şekilde yanıtlamanız gerekiyor. Bu işlemi doğru bir şekilde uyguladıktan sonra tekrar hesabınıza erişmeniz mümkün olacaktır.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram Yönetiminin Sorduğu Sorulara Nasıl Cevap Vereceğim

instagram-yonetimi

Bu konuda kafanız biraz karışmışsa aşağıda size örnek olarak vereceğimiz cevapları uygulayabilirsiniz.

-Kimin hesabı başkasının eline geçti?

Benim hesabım.

-Instagram hesabınızda belirtilen adrese giriş yapabiliyor musunuz?

Hayır.

-Size ulaşabileceğimiz (ve sadece sizin erişiminizin olduğu) e-posta adresi

Buraya Instagram hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresini yazmanız gerekiyor.

-Bildirdiğiniz hesaptaki mevcut kullanıcı adı

Buraya Instagram hesabınızın kullanıcı adını yazıyoruz.

-Hesabınız için kaydolurken kullandığınız e-posta adresi

Buraya yine Instagram hesabımız için kullandığımız e-posta adresini giriyoruz.

-Bu ne tür bir hesap?

İşte burada vereceğiniz yanıt önemli. Eğer hesabınızda size ait ve yüzünüzün de gözüktüğü fotoğraflar var ise eğer bu hesapta benim göründüğüm resimler var seçeneğini işaretliyoruz.

-Bu hesabı siz mi oluşturdunuz?

Evet.

-Hesabınızın başkasının eline nasıl geçtiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?

Hesabım başkasının eline geçmedi; giriş yapmada sorun yaşıyorum seçeneğini seçin.

-Hesabınıza nasıl erişti?

Bu kısmada hesabınızı dondurduğunuzu fakat açmak isteyip açamadığınız ile ilgili bir yazı yazmalısınız.

Daha sonrada gönder butonuna tıklayın.

Şimdi gelelim o önemli sorunun diğer seçeneklerden birini seçtiğinizde ne yapmanız gerektiğine.

-Bu ne tür bir hesap?

Bu hesap benim oluşturduğum veya ürettiğim resimleri içeriyor ama resimlerde görünmüyorum. Eğer hesabınızda size ait fotolar yok ise bu seçeneği işaretleyip aşağıdaki adımları izleyin.

-Instagram şifrenizi biriyle hiç paylaştınız mı?

Hayır.

-Hesabınıza kim erişti?

Hesabım başkasının eline geçmedi; giriş yapmada sorun yaşıyorum.

-Hesabınıza nasıl erişti?

Buraya yine hesabı dondurduğunuz ve açamadığınız ile ilgili bir yazı yazın.

-Lütfen Instagram fotoğraflarınızdan birinin filtre uygulanmamış/kırpılmamış halini yükleyin.

Buraya hesabınızda daha önce yüklü olan bir fotoğrafın, kırpılmamış filtre uygulanmamış yani hiçbir şekilde oynama yapılmamış halini gönderin.

Sonuç

Instagram hesabınızda olan bir fotoğrafın filtresiz halini gönderdikten sonra artık sıra bekleme aşamasına geliyor. Instagram yönetimi size bir ya da iki gün içinde dönüş yapacaktır. Size dönüş yaptıklarında sizden hesabınızı tekrar aktif hale getirebilmek için bir fotoğraf isteyebilirler. Gelelim bu fotoğrafı ne şekilde istediklerine. Sizin mailinize rakamlardan oluşan bir kod gönderip sizden bu kod ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı atmanızı istiyorlar. Amaç fake olmadığınızı kanıtlamak. Bunu da yaptıktan sonra hesabınıza geri kavuşabilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Etkileşim Arttırma Yöntemleri

Özet geçmek gerekirse hesabınızı saatler içinde kapatıp açmak mümkün değil en az 1-2 gün beklemeniz gerek, kullanıcı adı ve şifrenizi hatırlıyorsanız eğer dondurduğunuz hesabı açmakta problem yok, hesabı dondurdunuz ve şifrenizi hatırlamıyorsanız yeni şifre talebinde bulunmadığınız için tek çare Instagram yönetimiyle iletişime geçmek. Kısaca olay budur.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
155 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

          1. Merhaba, benim profilimde takipxi sayisi 284 ve bu gun icinde 285 oluyor bi 284 oluyor, sanirim biri yada birileri dondurup geri aciyor.
            Simdi sorum su bu kisiyi nerden gorebilirim cunku ben temizlik yaptigimdan bu kisi kendisini silmemem icin bu sekilde acip bakip geri kapatiyor olabilir?

      1. Merhaba ben de hesabımı dün dondurdum bugün giriş yapıyorum hata veriyor aynı zamanda Instagram merkeziyle iletişime gectim bana bir mail attılar maile geri dönüş yapmadım henüz. Şifremi hatırlıyorum bir iki gün beklersem giriş yapabilir miyim

      2. iyi günler ben dondurdum fakat şifremi unuttum yenilemeye giriyorum bir sorun oluştu diyor ve 24 saatde bir denedim ama olmuyr hesabım tel numaramın üstüne sifrenimi unuttun bölümüne giriyorum kulanıcı bulunamadı diyor ne yapabilrim

        1. avatar
          Instagram Takipçi Satın Al

          Hesabınızı Facebook ile bağladıysanız Facebook ile bağlanmayı deneyebilirsiniz. Şifremi unuttum bölümünden mail adresinizi yazarak devam edebilirsiniz.

      3. avatar
        Rümeysa Sönmez

        Bende hesabımı geçici olarak doldurdum saat 3 48 gibi ne zaman geri açabilirim acaba bide benim hesap kişisel değil sanal mağaza olarak kullanıyorum bitek form doldurdum ona kişisel hesap diye yazdım kafam karıştı ne yapmalıyım.Yardımcı olurmusunuz lütfen…

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Şifrenizi sıfırlamanızı öneririm çünkü başkası tarafından değiştirilmiş de olabilir.

  1. Merhaba bnde hesabi dondurduk smdi sifremi unuttum o ustteki verdgniz linoe tikliyorim bni facebok kismina yonlendiriyor. Face giris yap diyorm bukez sayfaya ulasmadi yaziyor.
    Lutfem yardm edin ne yapmaliyim

  2. Sifre ve kullanıcı adımı doğru girmeme rağmen böyle bir kullanıcı adı bulunamadı diyor ne yapabilirim geri açmak için

  3. avatar
    Kerem Batuhan Bitiktaş

    Meraba. Verdiğiniz linke tıklıyorum ama dediğiniz sayfa çıkmıyor. Çıkan sayfa facebook sayfası ve seçenekler giriş yap veya katıl.yardımcı olursanız sevinirim lütfen

  4. instagram hesabım ihlal sonucu kapandı diyor. instagram dondurduysa kaç güne aktif hale gelir bana acil söylermisiniz?

  5. İşlemleri yaptım benden fotograf istediler onu da gönderdim yanıt ne zaman alabilirim ve açılmama ihtimali var mı lüten yardım edin

    1. avatar
      Zülfikar beriman

      Nasıl gönderdin banada şuan bi kod geldi nereye nasıl göndereceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusun

  6. Instagram hesabimi gecici olarak dondurdum ama acamiyorum yardimci olurmusunuz ne yaptiysam bir turlu olmuyor kullanici adimida sifremide biliyorum

  7. Merabalar ben instagrami mi kısa süreliğine dondurdum ve şuan açmak istiyorum fakat hata veriyor sürekli bu linkdeki sayfaya da ulasamiyorum lütfen yardımcı olur musunuz bu hesap ailem ve benim için çok önemli lütfen yardim edin ?

  8. Ya merhaba, ben hesabımı donduralı bi haftayı geçmesine rağmen girmeye çalışınca uyarı veriyor giremiyorum, verdiğiniz linke girmeye çalışınca ise bahsettiğiniz soruların olduğu sayfaya yönlendirmiyor. Verebileceğiniz alternatif bir link veya yol var mı acaba?

  9. Merhaba Girdiğin kullanıcı adı bir hesaba ait değil. Lütfen kullanıcı adını kontrol et ve tekrar dene. Böyle bir hata alıyorum lütfen hesabimı geri aktif edin . Ben sadece ara vermek için dondurmuştum 3 gün oldu giremiyorum lütfen yardim edin.
    Saygılarımla

  10. Paylaştığınız linke tıklıyorum fakat anlattığınız gibi bir sayfa çıkmıyor beni facebooka yönlendiriyor link.

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Bağlantı değiştiği için sayfaya ulaşılamıyordu. Bağlantıyı yeniledik. Belirttiğiniz için teşekkürler.

  11. Merhaba ben 23 haziran gecesi instagram hesabımı dondurdum 1-2 gün içinde açılır diyorlar kullanıcı adımı ve şifremi hatırlıyorum hesabımı tekrar açmaya çalışıyorum ama hata veriyor tekrar dene diye ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen

  12. insagramı donduralı 3 ay falan oldu instagramı face üzerinden bağlanıyordum face adımı değiştirdim şu an giriş yapamıyorum kullanıcı bulunamadı diyor şifre sıfırlama için instagramdan gelen şifre sıfırla bağlantısına tıklayınca da geçersiz link diyor napmalıyım ?

      1. Selam ben hesabimi dondurdum .sonra açdim paylaşmlarm silinmiş gibi açildi.paylaşmlarimi yeniden nece geri ala
        bilerem?⁹

  13. Dondurdum tekrar açamıyorum ve bana bu şekilde söylüyor Girdiğin kullanıcı adı bir hesaba ait değil. Lütfen kullanıcı adını kontrol et ve tekrar dene

  14. huseyinozlemtetik adlı hesabı aylar önce sildim fakat şuan tekrar aktiflestirmek istiyorum olmuyor yardım edin

  15. hesabimi dondurdum herseyi doğru giriyorum bu hesap bulunmamakta gibi yazilar geliyo eposta numaram herseyi denedim hesap yok diyo dondurdugumada eminim yardim edin

      1. Merhaba
        İnstagram hesabımızı dondurunca başka bir hesap bizim kullanıcı adımızı alabilir mi acaba cevap verirseniz sevinirim

  16. ben hesaba facebooktan giriyorum geçen dondurdum tekrar giremiyorum 1 ay önce e posta adresi 31 karakter son harfi yazamadığım için açamıyorum başka türlü nasıl açabilirim iyi günler.

  17. Hesabımı dondurdum hemen geri açtım ama giriş yapamadım iki gün geçti hala giriş hatası veriyor uygulamada giremiyorum. ?

  18. Merhaba ben instagram hesabimi gecici olaraq dondurdum acdigimda resimlerim hepsi silinmish resimlerimi nasil geri getire bilirim??yardimci olursaniz cok sevinirim.

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      resimleriniz geri gelebilir fakat bunun için zaman gerek instagram hesap yedeklerini zaten alıyor fakat bunu geri getirmesi zaman alabilir.

  19. iyi günler verdiğiniz bağlantı hala açılmıyor. Ayrıca şifrem ve hesap adım doğru olmasına rağmen instagrama giremiyorum. Hesabımda yalnızca şahsi gündelik fotoğraflar paylaşıyordum hiç bir şekilde müstehcen ya da benzeri fotoğraflar da koymadım. Giriş yaptığım esnada böyle bir kullanıcı adı bulunamadı adında hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Hesabınızımı dondurdunuz eğer öyle ise bir kaç gün beklemelisiniz. hesap dondurulduktan 1-2 saat sonra tekrar açılamıyor.

  20. Merhaba verdiğiniz adrese girdiğimde sayfaya ulaşılamıyor diyor ben yapmalıyım yardım edin açık lütfen

  21. Merhaba
    Görünüşe göre bu hesabı silme talebinde bulundunuz. Bu nasıl düzeltecem yardımcı olur musunuz?

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, Kullanıcı adı ve şifrenizi kesinlikle hatırlıyor olmanız lazım. Hatırlıyorsanız problem yok hesabınızı yeniden aktif durumu getirebilirsiniz. Ama eğer hatırlamıyorsanız şifrenizi hatırlamadığınız için yeni şifre talebinde bulunamazsınız. Çünkü dondurulan hesaplardan yeni şifre talebi edemezsiniz.

        1. avatar
          Instagram Takipçi Satın Al

          e-posta adresiniz veya telefon numaranızla yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz tabi bunları daha önce tanımladığınızı varsayıyoruz onun dışında herhangi bir şekilde size şifre gönderilmesi maalesef mümkün değildir.

  22. Instagramimi geçici süreliğine dondurdum yalnız şifremi unuttum instagram yardım merkezine iletişime geçtim koş yordular resim atayım dediklerini yaptım üç gün oldu geri dönüş yok ne yapmayalım??

  23. hesabımı 5 aydır dondurmuştm tekrar açamyrm şifrem ve kullanıcı adımdan da eminim e postamla giriş yapmayı da denedim öyle bi hesap bağlantısı bulunamadı diyor

  24. İnstagram hesabımı kısa bir sürekiğine dondurmuştum. 2-3 gün sonra bir arkadaşım sayesinde kendilliğinden açıldığını gördüm. Nasıl olabilir bu

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Hesabınızın şifresini bilen bir kişi tarafından İnstagram hesabınıza giriş yapılmış olabilir. Dondurulan hesaplar siz giriş yapmadığınız sürece ve açılmasını talep etmediğiniz sürece kesinlikle açılmayacaktır.

  25. Hesabımı 5 ay önce dondurmustum kullanıcı adım ve şifrem doğru olduğu halde giriş yapmıyor, telefon numaram, facebook ve mailimi de bulmuyor

  26. İnstagram da dondurulan hesap nasıl açılır geri açma yöntemlerini çok detaylı ve kapsamlı anlattığınız için size çok teşekkür ederim.

  27. Ben instgram hesabıma facebook ile baglantı kurup giriyordum. Ve hesabımı geçici olarak dondurmuştum. Ama şuan giriş yapamıyorum. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilirmisiniz?

  28. Lutfen yardim edin hesabimi dondurdum ve sifremi unuttum ustune bur de verdigim e postanin sifresnii hatirlamiyorum telefon numarisyla onay yapiyordum ama hesabimi dondurugum icin telefonon numarimi algilamiyor lutfe yardim edin

  29. Ben yaklaşık 15 gün önce instagram hesabımı dondurdum su an tekrar açmak istiyorum kullanıcı adimi ve sifremi giriyorum kabul etmiyor birde hata veriyor. Bunun nedeni nedir ve instagramim tekrar açılma ihtimali var mi?

  30. Ben 1 hafta oldu dondurali ama abim şifremi değiştirip dondurdu bende telefon numarası gönderiyorum ama bu kullanıcı bulunmamamktir bana ne olur yardım edin

    1. Eğer Telefon numaranız ile hesabınıza erişemiyorsanız Kurtarma epostası isteyin, Çözüm olacaktır sizin için.

      1. Ben hesabimi gecici olarak kapattim ama acmak istedigimde sifremi unutrum lutfen yardimci okurmusunuz nasil açabilirim

        1. Şifremi unuttum kısmından Mailinize Doğrulama göndererek açabilirsiniz, yada hesabınız Facebook ile bağlı ise facebook ile bağlan deyip yine hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz, İyi Günler.

  31. merhaba
    hesabımı kapattım 17 gün oldu açmak istiyorum kullanıcı adını şifreyi girince kullanıcı yok dıyor sifre yenıleme dıyıncede kullanıcı yok dıyor lütfen yardımcı olurmusunuz

    1. hesabınızı epostanıza şifre göndererek açmayı deneyin eğer olmaz ise, eğer hesabınız facebook ile bağlı ise facebook ile oturum açmayı deneyin.

  32. Merhaba. Ya ben 5,6 ay önce hesabımı dondurmuştum. Bende face’den giriş yaptım ama eski hesabım açılmadı yerine yeni hesap açıldı. Eski hesabım ne oldu neden yeni hesap açıldı?

  33. Kimliğim tanımadığım kişilerin eline geçmesi üzerine , instagrama bu kişi ölmüştür denilip hesabımı kapattırdilar . Hesabın geri açılması için kimliğimi göndermeye çalısiyorum telefon pc vs olmuyor. Mail geldi kod ad soyad ve kullanıcı adını yazıp fotoğraf çekilip atın diye , onuda yaptım hala cevap yok 1 haftayı geçti . Lütfen yardım edin

  34. Merhaba. Hesabımı dondurdum ve kullanıcı adımı biliyorum fakat şifrem hatırımda değil. Linkteki adreste yöneltilen soruları cevapladığımda ise eskiden kullandığım ama şuan şifresini hatrlamadığım bi e posta adresine gönderilen bir şifre istiyor. Ne yapmalıyım?

  35. İnstgram hesabımı geri alamıyorum ya neredeyse 3 gün oldu hala kullanıcı adı bulunamıyor diyor. E postama şifre yenileme geliyor ama şifreyi yenileyince kullanıcı yok diyor.

  36. Hesabimi dondurdum sifremi unuttum kod gonderdim 15 gun oldu halen geri donus yapilmadi İnstgram hesabımı geri alamıyorum hala kullanıcı adı bulunamıyor diyor. E postama şifre yenileme geliyor ama şifreyi yenileyince kullanıcı yok diyor.

  37. İnstgram hesabımı dondurdum sifremi unuttum geri alamiyorum mailime gonderilen kodu ve fotograf cekilip gonderdim ama 15 gun oldu halen geri donus yapilmasu . kullanıcı adı bulunamıyor diyor. E postama şifre yenileme geliyor ama şifreyi yenileyince kullanıcı yok diyor.

  38. verdiğiniz link bulunmammakta sayfada rica etsem tekrar ataramısınız her yolu denedim 3 hafta geçti hala açamıyorum hesabımı

  39. Hesabımı dondurmuştum. Çok ta uzun değil 3 ay gibi bir süre oldu. Ancak şimdi tekrar aktif hale getirmeye çalışıyorum şifre problemi var diyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

  40. Merhaba ben instagramimi 1 ay once dondurdum
    Simdi sifremi unuttum instagram yardim merkezine bilgilerimi gonderdim 3 gun oldu hala gelmedi yardim ederseniz cok sevinirim

  41. instagram hesabımı dondurmadan önce şifremi değiştim ve günlerdir açmaya çalıştığımda kullanıcı adımı yazdığımda da mail adresimi yazdığımda da kullanıcı bulunamadı hatası alıyorum. doğruladım foto ve el yazısıyla istenen kodu gönderdim girişte sorun yaşıyorsunuz die bni yardım merkezine gönderdi amam sorunum çözülmedi ben nasıl bi yol izlemeliyim?

  42. Insta hesabimi dondurdum ama hesabin kullanim ihlali oldugundan kapatildi dedi acamiyorum geri alinabilir mi acmaya calistigimda hesabini henuz kapatmadik no kac saat sona acmayi dene dedi. Şimdi de bilinmeyen bir ag hatasi diyor 3 saat bekledim yine olmadi

  43. Merhaba instagram hesabımı geçici olarak kapattım fakat hemen arkasından şu yazı çıktı ekranda “Hesabın koşullarımızı ihlal ettiği için kapatılmıştır” bu durumda ne yapmam lazım bir hafta sonra tekrar akitf olmayacak mı?

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba,
      Yazımızda dondurulan hesabınızı nasıl tekrar aktif hale getirebileceğinize dair bilgi verilmiştir.

  44. Geçici olarak kapattığım hesabımı nasıl geri etkinleştirebilirim . Bunu için herhangi bir yönlendirme linkiniz var mı?

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, Hesap kapatma işlemleri kalıcı olarak ilerler. Ancak dondurma işlemleri sonrasında geri açmanız mümkündür. Hesabınızı dondurduysanız ve geri açamıyorsanız muhtemelen hesabınız silinmiştir. Bilgi almak için Instagram yardım merkezi ile iletişime geçiniz.

  45. Hesabımı kapattım çok uzun zaman ol madi tekrar açmak istiyorum ismimi yazdığımda kullanıcı bulunmadı deniliyor şifremi unuttum lütfen yardımcı olun

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, hesabınızı kalıcı olarak sildiyseniz tekrar aynı kullanıcı adı ile hesap açamazsınız.

  46. Ben bi fan page açmıştım ama hesabı dondurdum. Hesabim 2faktorlu dogrulama gerektiriyor ve bi turlu kod gelmiyo kurtarma kodlarinida bilmiyorum.ne uapa bilirim

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, facebook destek merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma talebinde bulunmalısınız.

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, Instagram hesabınız silinmiş olabilir. Lütfen “Hesap kurtarma” talebinde bulununuz.

  47. İnstagram hesabım geçici olarak kilitlendi nedenini bilmiyorum hesabımın başkasının eline geçtiğini düşünüyorum

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, Instagram profiliniz etkileşim engeli almış olabilir mi? Gün içerisinde çok sayıda işlem yapmanız nedeniyle engel alabilirsiniz.