Instagram’da Paylaşım Yapmak İçin En Uygun Saatler

Instagram’da Paylaşım Yapmak İçin En Uygun Saatler

Sosyal medyada paylaşım yapmak için en uygun zaman ne zaman? Instagram paylaşım saatleri yazımız ile artık paylaşımlarınız daha büyük etikleşimler kazanacak.

Takipçi kitleniz paylaşımlarınızı görmek için sizi zaman zaman takip etmektedir. Bazı özel saat aralıklarında paylaşım yapmanız onlarla etkileşime geçme olasılığınızı da arttırabilir. İyi zamanlanmış bir gönderi daha fazla beğenme, yorum, paylaşım ve tıklanmaya yol açabilir. Bulgularımız doğrultusunda, kullanıcıların 400 milyondan fazla yayınının analizi ile sizlere zaman konusunda instagram takipçi satın al  ailesi olarak önemli ipuçları vereceğiz.

Instagram’da Paylaşım İçin En İyi Saat Aralıkları

Sizlerde Instagram paylaşım saatleri konusunda dikkatli olun ve etkileşimlerinizi arttırın! İnsanlar Instagram’da gezinirken, neredeyse her zaman mobil cihazları kullanarak bunu yaparlar. Instagram bilgisayardan kullanılmayı bekleyen bir sosyal medya aracı değildir. Bu yüzden çalışma saatlerinin en iyi sonucu verdiğini söyleyebiliyor muyuz? Instagram’da en iyi saat dilimi 12: 00’dan sonra başlıyor. 1’e kadar devam eden bu aralık pazartesiden cumaya kadar sürüyor. Hafta sonu insanların kendine vakit ayırması sebebiyle sosyal medyaya zaman bulamıyorlar.instagram paylaşım saatleri

Instagram, ters kronolojik sıralamasından uzaklaşmıştır, ancak zamanlama hala önemlidir. Instagram, bloglarında, yayınların “içerikle ilgilendiğiniz profiller, gönderen kişiyle olan ilişkiniz ve gönderinin güncelliğine dayalı olarak” sıralandığı açıklanır.

Instagram’da veya bu konuyla ilgili herhangi bir sosyal ağda yayınlamak için en iyi zamanı bulmak, kitlenizi tanımak, farklı zamanları test etmek ve sonuçları ölçmekle yakından ilgilidir. Sonuçlarınız muhtemelen farklı olacaktır. Özellikle de kitlenizle ilişkiniz daha fazla ise sizin paylaşımlarınızı her zaman takip etmek isteyebilir ve zaman da çok önemli olmayacaktır. Bu durumda iş saatlerini, sabah 7 sularını test etmelisiniz. Hafta boyunca ve hafta boyunca çeşitli zamanlarda takipçileriniz beğeni, yorum alabilirsiniz.

instagram paylaşım zamanları

Sosyal Medyada Yayınlamak İçin En Uygun Zaman Nasıl Bulunur?

Kitlenizi Tanıyın

“Kaç yaşındalar? Onlar nerede yaşıyor? İş için ne yapıyorlar? Onların ilgi odakları ve beğenileri nelerdir? Hangi sosyal ağları kullanıyorlar? Telefonlarında veya bilgisayarlarında günde ne kadar geziniyorlar?” gibi sorulara yanıt bulup kitlenizi tanımaya çalışın.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Farklı Zamanları Test Etmek İçin Aynı Paylaşımı Kullanın

Geri bildirimleri doğru bir şekilde ölçmek için tutarlılığa ihtiyacınız var. Trafiğin yoğun olduğu bir zamanda paylaşılan gönderiyi başka bir zamanda yeniden başlayın ve bu şekilde kıyas yapın.

 

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir