Instagram’da Paylaşımlarınızın Hepsini Tek Tıkla Silin

Instagram’da Paylaşımlarınızın Hepsini Tek Tıkla Silin

Instagram’da paylaşımlarınızın hepsini tek tıkla silin araştırması pek çok kullanıcının dikkatini çekmektedir. Çünkü Instagram kullanıcıları zamanla hesaplarına yüklemiş oldukları fotoğraflar belli bir süre sonra silmek isteyebilir. Toplu bir fotoğraf silme işlemi de kullanıcılar açısından oldukça fazla zaman almaktadır. Özellikle 100 ve üstünde bir fotoğraf paylaşımı söz konusu olduğunda instagram hesabından bu fotoğrafları silmek oldukça zaman alabiliyor.

Bu tür durumlarda zaman kaybı yaşamamak için toplu silme uygulamaları oldukça yararlı hale geliyor. Instagram hesabından tüm paylaşımları tek tıkla silebileceğiniz bazı uygulamalar mevcuttur. Bu uygulamalardan yararlanarak kısa sürede hesabınızda yer alan tüm paylaşımları kaldırabilirsiniz.

Instagramda Toplu Paylaşım Silme Uygulamaları

Instagram platformu üzerinde bulunan fotoğrafları Android ya da IOS platformlarına sahip cihazlardan yüklemiş olsanız bile bu paylaşımları toplu silmenin bir yolu bulunmaktadır. Çeşitli Instagram uygulamaları yardımı ile sadece resimleri tek bir tıkla silmek artık çok kolay (Instagram Destek).

Instagram hesabında yer alan fotoğrafları yok etmek için hesabınızı kapatmanız gerekmez. Bunun yerine dilediğiniz fotoğrafları silip hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Instagram hesabından tüm fotoğrafların kaldırılmasını sağlayan uygulamalar telefonların tamamında kullanılmaktadır. Bu sayede hesabınızı aktif olarak kullanırken aynı zamanda da dilediğiniz fotoğrafı tek bir tıkla kaldırabilirsiniz. İster 10 isterseniz de 1000 fotoğraf uygulama sayesinde silinmektedir.

IOS Cihazlar İçin Uygulama

Instagram hesaplarından kullanıcıların kolaylıkla fotoğraf ve diğer paylaşımlarını silmesini sağlayan uygulamalar mevcuttur. Bu uygulamanın adı “Cleaner for Instagram” olarak geçmektedir. Telefonunuza “Cleaner for Instagram” uygulamasını kurarak, anında hesabınızda bulunan tüm paylaşımlarınızı silebilirsiniz. Şimdilik bu uygulama sadece IOS cihazlar için geçerli olmaktadır. Android telefonlarda henüz bu uygulama kurulamamaktadır. Zamanla Android telefonlar için de bu uygulamanın geliştirilmesi bekleniyor.

Android telefonlarda da bu uygulamayı kullanmak isteyen kişiler bir IOS telefon üzerinden hesaplarında oturum açabilirler. Bu sayede bu uygulamadan da yararlanarak IOS telefon üzerinden hesaplarındaki fotoğrafların tamamını silebilirler. İlerleyen zamanlarda Android telefonlarda da bu uygulamanın aktif olması bekleniyor.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Cleaner For Instagram Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Cleaner for Instagram uygulaması oldukça kolay kurulan ve kullanılan bir uygulamadır. Uygulamayı kullanmak için;

  •  Cleaner for Instagram uygulamasını öncelikle APP Store’dan indirmek gerekir.
  •  Uygulamanın yüklenmesini bekleyerek ardından uygulamaya giriş yapmalısınız.
  •   Media sekmesine tıklamalı ardından ise silmek istediğiniz fotoğrafları tek tek seçmelisiniz.
  •   Sağ üst köşede bulunan “Actions” butonuna tıklamalısınız.
  •   Son olarak ise ekranda görülen “Delete” yani silme butonuna tıklamanız gerekir. Bu sayede tüm fotoğrafları tek bir tuş yardımı ile silme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Oldukça kolay şekilde Instagram hesabınızda yer alan tüm fotoğrafları tek bir tuşla silebilirsiniz. Uygulama tüm fotoğrafları kullanıcıların seçmesini sağlarken, aynı zamanda da kullanıcılara zaman kazandırmaktadır. Yüzlerce fotoğrafı tek tek silmek çok zaman aldığı için tek bir tuşla silme işlemi daha kolay şekilde yapılmaktadır.

Sitemizi ziyaret ederek ürün ve hizmetlerimizi inceleyebilir, sosyal medya hesaplarınızı yükseltebilirsiniz; https://bepopi.com/

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir