Instagramda Uygunsuz Yorumlar Nasıl Engellenir?

Instagramda Uygunsuz Yorumlar Nasıl Engellenir?

Dünyada ve ülkemizde oldukça popüler bir hale gelen Instagramda uygunsuz yorumlar oldukça can sıkıcı olabilmektedir. Herkesin rahatlıkla üye olabildiği bir platformda uygunsuz yorumların tamamen engellenmesi yetkililerce oldukça zor olabilmekte ve bu durumda kullanıcıların canını sıkabilmektedir. Sizde Instagramda bulunan uygunsuz yorumlardan mustaripseniz bu yazımızı okuyarak nasıl engelleneceklerini öğrenebilirsiniz.

Instagramda Uygunsuz Yorumlar Nasıl Engellenir?

instagram yorum kısıtlaması

Instagramda birçok paylaşım yapmaktaysanız bunların altına gelen uygunsuz yorumları silmek de oldukça külfetli olabilmektedir. Bu nedenle uygunsuz yorumları silmeye gerek kalmadan nasıl engelleyebileceğinizi öğrenmeniz faydanıza olacaktır. Instagram’da paylaştığınız bir video ya da fotoğrafın altına uygunsuz yorumların gelmesi oldukça can sıkıcıdır. Çok fazla takipçiniz varsa bu yorumları silmek de oldukça fazla zaman alabilmektedir. Bu neden tüm kullanıcılar kolay ve hızlı bir şekilde bu sorundan kurtulmak istemektedirler. Yapılan bu kötü yorumların tamamı yapılabilecek ayarlamalar ile engellenebilir ve size de yalnızca Instagram’ın keyfini çıkartmak kalabilir.

Instagramda Uygunsuz Yorumları Engelleme

Instagram tarafından sunulan kötü yorumları engelleme özelliği sayesinde birçok kullanıcı zamandan tasarruf edebilmektedir. Daha önceden uygunsuz yorumları elle silmek zorunda kalan kullanıcılar yaptıkları küçük ayarlamalar sayesinde bu işi tamamen Instagram’a devrediyorlar. Instagram da sunduğu bu özellik sayesinde kullanıcılarının daha keyifli bir deneyim yaşamasına yardımcı oluyor. Keyifli bir deneyim için neler yapmanız gerektiğini adım adım anlatmaya başlayalım.

Instagramda Uygunsuz Yorumları Engellemek İçin Yapılan Ayarlar

Uygunsuz yorumları engellemek için öncelikle Instagram uygulamasını açmalı ve profilinize girmelisiniz. Ardından Ayarlar bölümüne ve bu bölümün altında bulunan yorumlar seçeneğine ulaşmalısınız. Yorumlar seçeneğinin altında bulunan “Uygunsuz Yorumları Gizle” kısmında gerekli düzenlemeleri yapabilir ve işleminizi tamamlayabilirsiniz. Bu işlemlerden sonra gönderilerinizin altına yapılan uygunsuz yorumlardan kurtulmuş olacaksınız. Bu sayede yalnızca Instagram’ın keyfini çıkarmaya odaklanabilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagramda uygunsuz yorumlar nasıl engellenir konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımızın yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorularınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram takipçi satın alma ve Instagram beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Instagram’ın hem kullanıcı sayılarındaki artışı devam ettirmek hem de kullanıcıların ilgisini canlı tutmak için sürekli olarak yeni güncellemeler yayınlama kararı aldığını da biliyoruz. Özellikle rakip sosyal medya uygulamalarının bir adım öne çıkmaya başlamasıyla beraber Instagram’ın güncellemelerinin sayısını da arttırmaya başladığını da söylemek gerekiyor. Güncelleme sayısı sürekli olarak artan ve artık daha çok kullanıcı isteklerine göre güncellemeler yayınlayan Instagram’ın son olarak da yorumlar konusunda bir güncelleme yayınladığını duymuştuk.

Yorum engeli olarak bilinen ve aslında birçok kullanıcının uzun süredir beklediği güncellemelerden biri olan yorum engeli güncellemesi geçtiğimiz günlerde de yayınlandı. Sadece yorumları tamamen engelleme konusunda değil bunun dışında yorumları kelime kelime filtreleme imkanı da sunan söz konusu sistemin yayınlanmasının hemen ardından ise Instagram’ın nasıl geri dönüşler alacağı da merak konusu olmuştu. Yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlayan kelime engelleme sisteminin yayınlanmasından sonra Instagram’a kullanıcılardan gelen ilk geri bildirimleri ise oldukça olumlu olarak yorumlandı. Şimdilik en beğenilen güncellemelerden biri olarak değerlendirilen söz konusu güncellemenin en çok kullanılan özelliklerden de biri haline geldiğini belirtmek gerekiyor. Bu şekilde sürekli yeni güncelleme yayınlaması da beklenen Instagram’ın yorum engeli sisteminin beğenilmesi ile bu alanda yeni bir güncelleme yayınlayıp yayınlanmayacağı da merak konusu oldu.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir