Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?

Snapchat, selfie filtreleri ve ilginç lensleri ile kullanıcılarını oldukça eğlendiren bir sosyal medya uygulamasıdır.

Otomatik silme politikası, Snapchat’i ünlü ve popüler yapan şeydir ve gizliliğinizi korumak için Snapchat hesap silme ve dondurma nasıl yapılır gündeminizde olabilir. Hadi gelin hep birlikte bu işlemlerin nasıl yapılacağına bir göz atalım:

Snapchat Hesap Silme ve Dondurma Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Snapchat hesap silme işlemine geçtikten sonra, hesabınızın devre dışı bırakıldığı 30 gününüz olacaktır. Fikrinizi değiştirmeniz ve hesabınızı yeniden etkinleştirmek istemeniz durumunda bu süre boyunca kullanıcı adınızı ve şifrenizi saklamanız gerekir.

30 günlük devre dışı bırakma süresi boyunca, arkadaş listenizdekiler sizinle etkileşime giremez veya Snapchat’te sizinle iletişim kuramaz. Ayrıca bu süre zarfında Snapchat hesabınız, ayarlarınız, anlık fotoğraflarınız, hikayeniz, sohbetler, konum ve cihaz verilerinizle birlikte silinecektir. Snapchat, güvenlik, yasal veya ticari nedenlerle bazı kişisel verileri ana kullanıcı veritabanlarında tutabilir.

Snapchat Verilerinizi İndirme

Snapchat hesabınızı silmenin yanı sıra verilerinizi uygulamadan almak istiyorsanız, hesabınızı silme işlemini gerçekleştirmeden önce bunu yapmalısınız. Aksi takdirde fotoğraflarınızı ve videolarınızı kaybedebilirsiniz. Snapchat hesabınızı kalıcı olarak silmeden önce verilerinizin bir kopyasını indirmek istiyorsanız, doğrulanmış bir e-posta adresine ihtiyacınız var demektir. Verilerinizi indirmek için aşağıdaki adımları izleyin:

  • Snapchat uygulamasından kişisel hesabınıza giriş yapın ve verilerim bölümüne geçin.
  • Sayfanın altındaki ‘ İsteği Gönder ‘ bağlantısına tıklayın.
  • Verileriniz indirilmeye hazır olduğunda, doğrulanmış e-posta adresinize bağlantı içeren bir posta gönderilir.
  • Verilerinizi indirmek için bağlantıya tıklayın.
  • Verileriniz ‘Verilerim’ başlıklı bir ZIP dosyası biçiminde cihazınıza inecektir.

Snapchat Hesabınızı Silme

Snapchat hesabınızı silmek istiyorsanız, yalnızca uygulamayı silmek yeterli değildir. Hesabınızın tamamını çevrimiçi olarak silmeniz gerekir. Ancak bunu yapmak için, uygulamanın masaüstü sürümünü kullanmanız gerekir, yani giriş bilgilerinizi bilmeniz gerekir. Snapchat hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları uygulayın:

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Etkileşim Arttırma Yöntemleri

  1. İlk olarak, Snapchat uygulamasını telefonunuzdan silin ve ardından Snapchat web sayfasını açın.
  2. Şimdi kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın.
  3. Ardından şifrenizi tekrar girin ve “Hesabımı Sil” düğmesini tıklayarak silme işlemini onaylayın.
  4. Hesabınız artık 30 gün boyunca devre dışı bırakılacak. Bu süreden sonra hesabınız kalıcı olarak silinecek.
  5. Kayıtlı e-posta adresinize gönderilen bir onay mesajı alacaksınız.
  6. Hesabınız kaldırılmışsa, kullanıcı adınız gelecekte başka bir kullanıcı tarafından alınabilir.
snapchat hesap silme

Snapchat Hesap Silme Fikrini Değiştirirseniz Ne Olur?

  • 30 günlük süre içinde fikrinizi değiştirmek için zamanınız olur.
  • Bunu yaparsanız, tekrar uygulamaya giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz. Snapchat, hesabınızı yeniden etkinleştirmek isteyip istemediğinizi soracaktır. Eğer hesabınızı tekrar aktif hale getirmek istiyorsanız, “Evet” öğesine dokunun.
  • Hesabınız birkaç dakika içinde yeniden yüklenecek. Arkadaş listeniz de yine orada olacaktır.
  • 30 günlük süre doldu ancak Snapchat’i tekrar kullanmak istiyorsanız yeni bir hesap oluşturmanız ve yeni bir başlangıç ​​yapmanız gerekiyor. Arkadaş listeniz ve tüm anılarınız artık orada olmayacak.

Sosyal Medya Destek kategorimiz ile tüm güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

Snapchat Hesabımı Dondurdum. Bilgilerim Kaybolur mu?

Snapchat hesabınızı doldurmanız durumunda tüm bilgileriniz korumalı bir şekilde kalır ve hiçbir şekilde kaybolmaz.

Snapchat Hesabımı Silersem Bilgilerimi Geri Alabilir miyim?

Snapchat hesabınızı silmeniz durumunda tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinecektir ve herhangi bir şekilde geri almanız mümkün olmaz.

Snapchat Bilgilerimi İndirebilir miyim?

Snapchat bilgilerinizi ve içeriklerinizi hesabınızı silmeden hemen önce arşiv şeklinde indirebilirsiniz. Bu sayede bilgilerinizi kaybetmemiş olursunuz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir