Spotify Öğrenci Premium Üyeliği Nasıl Yapılır?

Spotify Öğrenci Premium Üyeliği Nasıl Yapılır?

Spotify öğrenci premium paketi nedir ve nasıl yapılır? Spotify son dönemlerin en popüler müzik uygulamalarından bir tanesi olmaya devam ediyor. Anında milyonlarca müzik listesi ve şarkıcıya ulaşabilmeniz, kendinize ait müzik listenizi oluşturabilmeniz ve bu listeyi başkalarıyla paylaşabilmeniz nedeniyle kullanıcılarına harika özellikler sunuyor. Sunmakta olduğu bu özellikler sayesindeyse kullanıcı sayısını günden güne arttırmaya devam ediyor. Spotify kullanıcılarının çoğunluğuysa öğrencilerden oluşuyor. Pek çok öğrenci ücretli olan bu uygulamadan nasıl indirimli yararlanabileceğini araştırıyordu ki Spotify yeni oluşturduğu öğrenci paketi sayesinde öğrenci olduğunu doğrulayan kişilere uygun fiyatlar sunmaya başladı.

Oldukça cüzi miktarlar ödeyerek siz de Spotify hesabına sahip olabilirsiniz. Öğrenciler için özel olarak hazırlanmış bu paketten yararlanabilmek için tek yapmanız gereken gerekli formları doldurmak ve Spotify uygulamasının sizden istediği belgeleri yollamak. Ardından oldukça uygun fiyat aralıklarıyla Spotify uygulamasının bütün özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Bu yazımızda sizler için Spotify öğrenci paketi nedir, nasıl alınır ve ne kadar ücret ödenmesi gerekir, detaylarıyla anlatmaya çalıştık. İşte spotify öğrenci paketi hakkında merak ettiğiniz her şey bu yazımızda…

Spotify Öğrenci Paketi Nedir? Nasıl Alınır?

Spotify milyonlarca kullanıcıya sahip oldukça popüler bir uygulama. Kullanıcılarının büyük çoğunluğunu ise genç kitle, yani öğrenciler oluşturmakta. Spotify bu nedenle ülkemizde de geçerli olmakta olan Spotify öğrenci paketi avantajlarını kullanıcılarına sundu. Bütün gereklilikleri sağladığınızda 8,99 TL gibi aylık bir ücret ödeyerek Spotify hesabına sahip olabilirsiniz. Spotify öğrenci paketi satın almak istiyorsanız aşağıda bahsettiğimiz adımları sırasıyla uygulamanız yeterli.

  • Spotify uygulamasına yeni bir oturum açın ya da mevcut oturumunuza erişim sağlayın.
  • Açılacak ekrandan “Tekrar Premium Edin” yazan seçeneğe tıklayın.
  • Açılan ekrana kart bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girin.
  • SheerID isimli bir bölüm açılacaktır. Gerekli bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girin.
  • Bir sonraki sayfada sizden öğrenci olduğunuzu kanıtlamanız için çeşitli belgeler isteyecektir. Bunlar kayıt belgesi, transkript, okul harcı makbuzu, ders programı ve kayıt mektubu. Ancak bu belgelerden sadece 2 tanesine sahip olmanız yeterli. Seçtiğini 2 belgeyi yükleyin.
spotify premium öğrenci

Bu işlemlerin ardından üyelik isteğiniz Spotify tarafından alınacaktır. Üyelik işlemleriniz onaylandığında e-posta adresinize bildirim gidecektir. Onay süresi değişiklik gösterebilir ve onay bildirimi e-postanızın spam kısmına gidebilir. Bu nedenle sık aralıklarla spam kutunuzu kontrol etmelisiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Spotify Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Spotify Öğrenci Paketi Hakkında Merak Edilenler

  • Üyelik onayı tamamlanmadan banka hesabınızdan para çekilmez.
  • Üyelik onay işlemlerinin süresi değişiklik gösterebilir. E-postanızı sık sık kontrol etmenizde fayda bulunuyor.
  • Öğrenci paketini Spotify uygulamasının sunmakta olduğu diğer indirim ve hediyelerle birleştiremezsiniz.
  • Üyelik ücreti çekildiği halde onay e-postası almadıysanız bankanızın para aktarma süresinden kaynaklanıyor olabilir. Bu nedenle birkaç gün bekledikten sonra sık sık hesabınıza giriş yapmayı deneyin.
  • Mevcut Premium hesabınız varsa bu hesabınızı Spotify öğrenci hesabına çevirebilirsiniz.

Genel kategori yazılarımız ile merak ettiğiniz tüm detaylara erişebilirsiniz.

Spotify Öğrenci Paketi Nedir?

Yalnızca öğrencilere özel indirimli Premium hesabıdır.

Spotify Öğrenci Paketi Tüm Premium Özellikleri Barındırıyor mu?

Mevcut öğrenci paketinizle Premium özelliklerin tamamına erişim sağlayabilirsiniz.

Spotify Öğrenci Paketi Ücreti Ne Kadardır?

Spotify öğrenci paketi ücreti yıllık olarak değişiklik göstermekle birlikte bu yıl için 8,99 TL olarak belirlenmiştir.

Spotify Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir