Spotify Premium Fiyatı Aylık Ne Kadar?

Spotify Premium Fiyatı Aylık Ne Kadar?

Spotify premium reklamsız müzik dinleme avantajı sunmaktadır. Herkesin severek kullandığı bu uygulamayı indirmek tamamen ücretsizdir. Fakat reklamsız müzik dinleyebilmek için Premium üye olmak gerekmektedir. Spotify premium reklamsız müzik dinlemenin yanı sıra istediğiniz kadar şarkıyı atlama özelliğini de beraberin de getirmektedir. Çevrimdışı müzik dinleme özelliği de bu avantajlara dahildir. Aile ve öğrenci için yıllık paketler bulunmaktadır. İstediğiniz paketi kolaylıkla satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Spotify Premium paketlerin fiyatları değişkenlik göstermektedir. Aile ve öğrenciler için farklı fiyat uygulamaları bulunmaktadır.

Öğrenciler İçin Spotify Premium

Öğrenciler için uygulama üzerinde birçok avantaj bulunmaktadır. Bu avantajlardan faydalanabilmek için bir takım gereklilikler mevcuttur. Her geçen gün artan spotify kitlesi içerisinde Premium üye olabilmek için uygulamaya girerek “Premium ol” seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.
Açılan sayfada sizden istenen bilgileri doldurmanız gerekmektedir, kendinden bahset seçeneği ile eklemek istediğiniz bilgileri ekleyebilirsiniz.
Kendinizden bahsettikten hemen sonra öğrenci olduğunuzu kanıtlamak amacıyla sizden okul bilgileriniz istenmektedir. Bu bilgileri eksiksiz halde girmeniz gerekmektedir.
Daha sonra ise üniversite adınızı, okuduğunuz bölüme dokümanlar ile eklemeniz gerekmektedir. Okul bilgilerinizi dokümanlar ile sisteme ekledikten sonra onaylanacaktır.
Onay işlemi sonrasında verdiğiniz mail hesabınıza bir mail gönderilecek ve hesabınız Spotify premium ile uyumlu hale getirilecektir. Bu işlemleri sorunsuz yaptıktan sonra 1 yıl boyunca Premium üyeliğinizi aktif olarak kullanabilirsiniz.
Spotify öğrencilere sunulan bu fırsat 1 yıl ile sınırlıdır fakat yenilenebilmektedir. 4 yıl kullanılmasına izin verilmektedir. SheerID ile doğrulanmış olan öğrencilik belgeniz ile bu avantajdan faydalanabilirsiniz. Üye olduğunuz andan itibaren 12 ay içerisinde kullanabileceğiniz bu paket yıl sonunda yenilenmez ise devre dışı bırakılmaktadır. Yenilemeniz için sizlere hatırlatıcı mail gönderilmektedir. Ödeme işleminizi yaparken size seçenekler sunulmaktadır. Bu seçenekler arasından kendinize en uygun olanı seçerek kolayca ödeme yapabilirsiniz. Öğrenci olmanızın ayrıcalıklarını indirim seçeneklerinden faydalanarak yaşayabilirsiniz. Öğrencilere tanınan ayrıcalıklar arasında ilk üç ayın ücretsiz olması da mevcut. 3 ay boyunca ücretsiz deneyimlemeniz sonrasında aylık yalnızca 8,99 tl karşılığında kesintisiz müzik dinleyebilir. İsterseniz kendi listenizi oluşturabilir, isterseniz ise müzikleri indirebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Spotify Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

premium spotify

Aile İçin Spotify Premium

Ailelerin birlikte kullanabileceği paket mevcuttur. Aile üyelerinin istedikleri yer ve zamanda kolayca müzik dinleyebilmesi için sunulan bu ayrıcalık 6 Premium hesap için geçerlidir. Ailelerin her ferdinin rahatlıkla kullanabilmesi için düşünülen bu uygulama paketi ilk 3 ay ücretsiz deneyimleyebilirsiniz. İlk 3 ay sonrasında ayda yalnızca 26,99 tl karşılığında Premium üyeliğinizi devam ettirebilirsiniz.
Premium üyelik sizin istekleriniz üzerine şekillenmektedir. Öğrenci değilseniz ve aileniz ile kullanmak istemiyorsanız bireysek olarak Premium üyelik satın alabilirsiniz. Diğer birçok avantajdan faydalanmanıza olanak sağlamaktadır. Ödeme işlemlerinizi seçebilir ve 30 günlük deneme avantajından faydalanabilirsiniz. 30 gün sonucunda uygulamayı beğenmezseniz Premium üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Ücretsiz deneme teklifi sadece bir ay geçerlidir, sonrasında tekrar yenilenmemektedir.
Vodafone ve Spotify birlikte sizlere Premium paketi sunmaktadır. Vodafone kullanıcılarına özel deneme paketleri ve ücretlendirme bulunmaktadır. Bu seçeneklerden faydalanarak Premium pakete sahip olabilirsiniz. Deneme ayrıcalıklarından faydalanarak uygulamayı inceleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra sizlere hediye edilen internet paketini de alabilir ve Spotify uygulamasından şarkı dinlerken kullanabilirsiniz. Oldukça uygun ücret seçeneğini inceleyebilir kendinize uygun Spotify premium paketini seçebilirsiniz.

Sitemize girerek Spotify ürünlerini inceleyebilir ve satın alabilirsiniz; https://bepopi.com/spotify-takipci-satin-al

Spotify Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir