Spotify Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Spotify Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Spotify üyelik iptali yapmak için en doğru adrestesiniz! Spotify milyonlarca kullanıcıya sahip olan popüler sosyal medya uygulamaları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kullanıcılarına sunmakta olduğu özelliklerle diledikleri yerde diledikleri müzikleri ve sanatçıları dinleme imkânı sağlıyor. Çevrimdışı müzik dinleme özelliğiyle kullanıcılar istedikleri müzikleri telefonlarına kaydederek internetin bulunmadığı ortamlarda da dinleme fırsatı yakalıyor. Cep telefonunuza müzik indirmenize ve telefonunuzun hafızasını boş yere doldurmanıza gerek kalmadan istediğiniz müziklere Spotify sayesinde kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.

Ücretsiz deneme sürümüyle Spotify’a üyelik oluşturmadan önce uygulamayı keşfedebiliyorsanız. Uygulamayı beğendiğiniz takdirde ilk ayı ücretsiz olmak üzere seçtiğiniz paketlerden herhangi biriyle bütün özelliklere ulaşabiliyorsunuz. Spotify öğrenci paketi, spotify aile paketi gibi paketlerle uygun fiyatlı ve indirimli paketlerle uygulamaya üye olabiliyorsunuz. Dilediğiniz zamansa uygulama üyeliğinizi iptal etme şansınız bulunuyor. Sizler için Spotify üyelik iptali nasıl yapılır, ayrıntılı şekilde bu yazımızda anlattık. İşte bütün detaylarıyla Spotify üyelik iptali nasıl yapılır

Spotify Premium Nedir?

Spotify milyonlarca müzik ve sanatçı listesiyle kullanıcılarına diledikleri şarkılara anında ulaşma fırsatı sağlıyor. İnternetiniz yokken bile istediğiniz şarkıları uygulamaya indirerek çevrimdışı olduğunuz zamanlarda bile kolaylıkla dilediğiniz müzikleri dinleyebiliyorsunuz. Bu özelliği sayesinde kullanıcılar telefonlarında gereksiz yer kaplamadan diledikleri müzikleri uygulama üzerinden internetleri olmadan bile dinleyebiliyorlar. Tabii bu özelliklerden yararlanabilmek için Spotify üzerinden herhangi bir pakete sahip olmanız gerekiyor. Spotify Premium paketleri kullanıcıların uygulamaların bütün özelliklerinden sınırsız yararlanmalarını sağlıyor. Bu paketler farklı kampanyalar ve farklı fiyat aralıkları içeriyor. Spotify uygulamasının kullanıcılarına sunmakta oldukları paketlerden bazıları şu şekilde:

  • Spotify Öğrenci Paketi: 8,99 TL
  • Spotify Premium Bireysel Paket: 17,99 TL
  • Spotify Premium Duo: 23,99 TL
  • Spotify Aile Premium Paket: 26,99 TL

Her bir paketin fiyat aralıkları farklı olmakla birlikte genel olarak aynı özellikleri sunmakta. Kullanıcılar bu paketlerden herhangi birini satın alarak uygulamanın sunmakta olduğu özelliklerin tamamından yararlanabiliyor. Paketlerin genel olarak farkı paketten yararlanabilecek hesap sayısı. Örneğin Premium duo paketinden 2 kişi yararlanabiliyorken Premium aile paketinden 6 kişi yararlanabilmekte. Öğrenci paketiyse öğrenciler için özel olarak oluşturulmuş olan indirimli pakettir.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Spotify Öğrenci Premium Üyeliği Nasıl Yapılır?

Spotif Üyeliği Nasıl İptal Edilebilir?

Mezun oldunuz ve artık öğrenci paketi kullanamıyorsunuz ya da ailenizle birlikte bir paket almak istiyorsunuz. Bu gibi sebepler kullanıcıların üyelik iptali yaptırmasını gerektiriyor. Aşağıda bahsettiğimiz adımları sırasıyla uygulayarak Spotify üyelik iptali işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

  • Mevcut spotify hesabınıza erişim sağlayın.
  • Ana ekranın hemen sağ alt köşesinde bulunan planlar sekmesine dokunun.
  • Açılan ekrandan “Planı değiştir” yazan seçeneğe dokunun.
  • Spotify Free yazan seçeneğe tıklayın ve “Premium’u iptal et” yazısına dokunun.
spotify premium iptali

Bu işlemlerin ardından Spotify üyeliğiniz iptal olacaktır. Ekrana gelen yazıda Spotify Premium üyeliğinizin kesin olarak ne zaman iptal edeceği sizin için belirtilecektir. Belirtilen tarihe kadar mevcut Spotify paket özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Spotify Destek ile merak edilen tüm Spotify sorunlarınızı rahatlıkla çözebilirsiniz.

Spotify Paketleri Nelerdir?

Spotif paketleri değişiklik gösterebilir. Bunlar öğrenci paketi, aile paketi, Premium ve Premium duo olmak üzere 4 farklı pakete ayrılır.

Üyelik İptali İçin Para Ödemem Gerekiyor mu?

Hayır. Spotify üyelik iptali için para ödemeniz gerekmez.

Üyelik İptali Yaptığımda Hesabım Silinir mi?

Hayır. Ücretsiz sürüme geçiş yaparsınız. Ancak uygulamanın Premium özelliklerinden yararlanamazsınız.

Spotify Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir