Steam Cevher Ne İşe Yarar?

Steam Cevher Ne İşe Yarar?

Steam platformunda, “Steam cevher ne işe yarar?” sorusu; kullanıcıların aklını meşgul edebilmektedir. Steam’da para kazanmanın ve seviye atlamanın en yeni yollarından birisi olan cevherlerin bazı kullanım alanları bulunmaktadır. Steam cevher kasma konusu, birçok kullanıcının öğrenmek istediği bir konudur.

Steam, üzerinden oyun satın alabileceğiniz bir platformdur. Steam cevher, bu platformda yardımcınız olacaktır.

Steam Cevher Nasıl Kazanılır?

Steam üzerinde, cevher kazanabilmenin; birkaç farklı yolu bulunmaktadır. Elinizde kullanmadığınız Steam kartları, arka planları veya daha pek çok şeyi; cevhere çevirebilirsiniz. Çok özel Steam eşyalarını da, bu şekilde kazanabilirsiniz.

Steam Topluluk Pazarı üzerinden, açık arttırmalara katılabilme şansınız bulunmaktadır. Bu şekilde, bir cevher çuvalı da satın alabilirsiniz. Böylelikle, değerli envanter eşyalarınızı kaldırmanız gerekmez. Cevherler, market üzerinden; 1000’lik çuvallar halinde satılır. Steam’da bu konuda araştırma yapabilirsiniz. Belirli bir cüzi ücreti olan bu paketleri, kolayca satın alabilirsiniz.

Steam Cevher Ne İşe Yarar ve Ne Yapabilirsiniz?

Steam cevher ile, pek çok şey yapabilme imkânınız bulunur.

  •   Öncelikli olarak, Steam cevherin asıl işlevi; rozet yapmanızı sağlamaktır. Steam’da oynadığınız her bir oyundan, belirli bir miktarda kart kazanma hakkınız vardır. Bu kartların tüm setlerini tamamladığınızda, rozetler hazırlayabilir ve de onlarla Steam seviyenizi yükseltebilirsiniz. Kart kazanma haklarınız bittiğindeyse, yeni kart satın almak yerine; eksiklerinizi, cevher kullanarak tamamlayabilirsiniz.
  •   Cevherler yardımı ile, Steam Hızlandırma Paketleri oluşturabilirsiniz.
  •   Cevherlerinizi, dilerseniz; çuvala doldurabilirsiniz. Her 1000 cevher için, bir adet Cevher çuvalı oluşturabilirsiniz. Ardından bu eşyayı; platform pazarı üzerinden satabilirsiniz.
  •   Steam Cevher ne işe yarar? sorusunun bir diğer cevabı; cevherlerle, para kazanabilir ve ticaret yapabilirsiniz.
  •   Bütün kart haklarınız bittiği zaman; 3 adet koleksiyon kartından oluşan hızlandırma paketi için, uygun hâle gelirsiniz. Topluluk üyeleri, çok daha fazla rozet işledikçe; hızlandırma paketleri de, seçilebilir vaziyetteki kullanıcılara rastgele dağıtılır. Uygunluğunuzu sürdürebilmek içinse, haftada en az bir kere Steam’e giriş yapmanız gerekir.

Uygun hale geldiğinizde, Steam seviyeniz; hızlandırma paketi düşürme şansınızı arttırmaktadır. Seviye arttıkça, elde etme şansında da artış görülmektedir. Örneğin; seviye 10’da, elde etme şansında %20 artış olabilirken; seviye 50’de, 0 artış görülebilmektedir.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Bilgisayar Telefonu Neden Görmüyor? Bağlantı Hatası & Çözümü

Steam Cevher Ticareti ve Para Kazanma

Steam’da, cevherlerin de ticaretini yapabilirsiniz. Cevher düşürmek veya bunları biriktirmek, çok kolay bir iş değildir. Bu yüzden insanlar, yeni rozet hazırlamak ve de seviye atlamak için bu cevherleri kullanmak zorundadır. Eğer, yeterince oyununuz varsa; sürekli olarak kartlara veya arka planlara oynayarak hatrı sayılır ölçüde cevher biriktirebilirsiniz.

Para kazanabilmenin en mantıklı, ama en riskli yolu; ticarettir. Özellikle, indirim dönemlerinde; Steam Pazar fiyatları dibe düşeceğinden, bol bol cevher alabilirsiniz. Daha sonra, bu cevherleri; ilerleyen zamanlarda, yüksek fiyatlarla satabilirsiniz. Steam üzerinde, hiçbir şekilde; hile yapma şansınız bulunmamaktadır.

Sitemizi ziyaret ederek ürünlerimizi ve hizmetlerimizi inceleyebilir sosyal medya hesaplarınızı yükseltebilirsiniz;
https://bepopi.com/instagram-video-indir

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir