Swarm Hesabı Kalıcı Olarak Silme Nasıl Yapılır?

Swarm Hesabı Kalıcı Olarak Silme Nasıl Yapılır?

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Swarm uygulaması, insanların bulundukları yerleri konumlandırmanın etkili bir yoludur. Swarm sayesinde insanlar gittikleri lokasyonlarda check in yapabilirler. Bu da o bölgede bulunan diğer insanları gösterir. Bu sayede eğer bir arkadaşınızla aynı mekandaysanız ve birbirinizi göremiyorsanız bulmanıza olanak tanır. Bu uygulamayı kullanan ve daha sonrasında hesabını kapatmak isteyenler swarm hesabı kalıcı olarak silme nasıl yapılır? diye merak ederler ve kısa yoldan hesaplarını kaldırmanın yollarını ararlar.

Rozetler, Ödüller ve Yeni Arkadaşlıklar

Sürekli olarak kendini yenileyen ve yeni arkadaşlıklar edinmeye müsaade eden Swarm üzerinden insanların birbirini arkadaş olarak eklemesi mümkündür. Bu sayede uygulama açık olduğu sürece arkadaşlarınızın her an nerede olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz. Daha fazla check in yaparak programın size sunduğu rozetleri kazanabilir ve puan toplayabilirsiniz. Son derece eğlenceli olan bu uygulama kimi zaman can sıkıcı da olabilir. Yer bildirimlerinden sıkılanlar swarm hesabı kalıcı olarak silme nasıl yapılır? diye arama yaparak hesaplarını kalıcı olarak kapatmak isteyebilirler. Hesap açmak kadar kapatmanın da kolay olduğu bu uygulama üzerinden hesap kaldırma işlemi birkaç aşamada tamamlanır. (Swarm Destek)

Hesabı Kalıcı Olarak Silme

Swarm hesabını kalıcı olarak kapatmak ve işlemlerle uğraşmak istemeyenler öncelikle arama motorlarına swarm hesabı kalıcı olarak silme nasıl yapılır? yazabilirler. Karşılarına çıkan linkler sayesinde uzun uzadıya işlem yapmadan kolayca kullanıcı adı, e-posta ve şifrelerini girerek ilgili bağlantılar yoluyla kapatma işlemini tamamlayabilirler. İşlemlerini bağlantı yoluyla değil de kesin adımlarla tamamlamak isteyenlerin öncelikle bilgisayar tarayıcısından giriş yapmaları gerekir. Daha sonra Foursquare veya güncellenen adıyla Swarm hesabına giriş yapmalıdırlar. Sisteme giriş yaptıktan sonra hesap silme seçeneği tercih edilmelidir. Hesabınızı kapatmanız için sizden kullanıcı adınız ve şifreniz istenecektir.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Geçerli Bir Sebep Söyleyin

Swarm hesabınızı kapatmak istediğinizde sistem size neden kapatma işlemini gerçekleştirmek istediğinizi soracaktır. Bunun için Swarm’dan neden ayrılıyorsun sorusu karşınıza çıkacaktır. swarm hesabı kalıcı olarak silme nasıl yapılır? diye soranların bu soruyla karşılaşacağını bilmesi gerekir. Kendiniz için açıklayıcı olan yanıtı verdikten sonra sayfanın en altında bulunan üyelikten çıkma ifadesine tıklamalısınız. Bu ifade İngilizce olarak da karşınıza çıkabilir. Eğer Swarm uygulamasını İngilizce dilinde kullanıyorsanız Delete Account butonuna tıklayarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Silme Butonu Aktif Değilse

Bir Swarm kullanıcısıysanız ve hesabınızı silme işlemi için gerekli olan tüm işlemleri tamamladıysanız Delete Account ifadesi karşınıza çıkacaktır. Bu ifade karşınıza çıkmıyorsa kullanıcı hesabınız için bir şifre belirlemeniz gerekebilir. Silme butonunun aktif olmadığı durumlarda sayfayı yenileyerek tüm işlemleri tekrarlamanız gerekebilir. Yaklaşık bir dakika içinde Swarm hesabınızı tamamıyla silebilirsiniz. Silme işleminden sonra tekrar hesap açmanız halinde eski check in’leriniz görünmeyecektir. Eğer hesabınızı tekrar açtığınızda daha önce yapmış olduğunuz check in’lerin görünmesini istiyorsanız hesap silme değil, hesap dondurma işlemini yapabilirsiniz.

Sitemizi ziyaret ederek ürünlerimizi ve hizmetlerimizi inceleyebilir sosyal medya hesaplarınızı yükseltebilirsiniz; https://bepopi.com/youtube/abone-satin-al

Teknoloji Haberleri hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir