Tik Tok Uygulaması Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Tik Tok Uygulaması Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Tik tok uygulaması dünyada en çok indirilen Android uygulamalarından birisidir. Bu yazımızda sizlere tiktok uygulaması hakkında geniş bilgiler vereceğiz. Tik tok nedir, nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir, bu uygulamayı nerelerden indirebilirsiniz, tik tok donma sorunu gibi konularda bilgi aktarımı sağlayacağız.

Tik tok Nedir?

Tik tok özellikle İphone telefonlar tarafından en çok indirilen bir Android uygulamasıdır. Özellikle video yüklemek ve paylaşmak için kullanılan bir sistemdir. Çin ülkesinde başlatılan bu uygulama kısa sürede tüm dünyayı sardı. Uygulama özellikle ios, Android ve Windows sistemlerinde kullanılmaktadır. Sistem ile kişiler mesajlaşabilir, video paylaşımı yapabilir, klip çekebilir, müziklere özel efektler ekleyebilir. Bugün tiktok uygulaması 45 milyon cihaz tarafından indirilmiştir. (Tik Tok Destek)

Tik Tok Nasıl Kullanılır?

Tik tok uygulamasını kullanmak için şu 8 aşamayı takip etmelisiniz.

  1. Uygulamayı cihazınıza indirin. İnme işlemi bittikten sonra profil simgesine dokunarak uygulamaya kayıt olun.
  2. Uygulamaya kayıt olmak için telefon numarası, eposta adresi ve sosyal medya üyelikleriniz gerekir.
  3. Uygulama içinde kısa bir gezinti yapmak gerekirse profil ve etiket arama bölümü sol altta yer alan mercek simgesinde yer alır. Takip ettiğiniz profiller ve gönderiler bu bölümden ana sayfanıza düşer.
  4. Sağ altta yer alan mesaj ve bildirimler simgesine dokunduğunuz zaman size gelen mesaj ve bildirimlere ulaşabilirsiniz.
  5. Alt menünün ortasında yer alan + simgesine dokunarak paylaşmak istediğiniz videoyu seçebilirsiniz. Paylaşmak istediğiniz videonun üstünde yer alan ses seçin menüsünden videoya müzik ekleyebilirsiniz. Sağ altta yer alan yükle ekranına dokunduğunuzda galeriden video yüklemesi yapabilirsiniz.
  6. Video paylaşım ekranının sol alt bölümünde yer alan efektler simgesiyle emoji ve yüz filtresi ekleme işlemi yapabilirsiniz.
  7. Paylaşmak istediğiniz videoyu bitirdikten sonra son düzenlemeleri yapıp videonuzu paylaşabilirsiniz.
  8. Paylaştığınız tüm videolar profiliniz bölümünde görülür.
tik tok uygulaması

Tik tok uygulamasını her telefon, tablet ve bilgisayarlara yükleyebilirsiniz. Bu uygulama ile beğendiğiniz müzikleri, çektiniz kısa videoları sisteme ücretsiz bir şekilde ekleyebilirsiniz. Uygulama içerisinde pop, rock, rap, elektronik, gibi birçok müzik kategorisi bulunur. Emoji ve yüz filtrelerini kullanarak videolarınıza şekil verebilirsiniz. Uygulama içinde 100den fazla emoji ve yüz filtresi bulunur. Tik tok uygulamasını son zamanlarda Fetö kapsamında yapılan tictok uygulaması ile karıştırmayın.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Tik Tok Uygulaması Donma Sorunu

Tik tok uygulama donma sorunu genellikle internet bağlantısı sorunuyla ortaya çıkmaktadır. İnternete wifi ile bağlanıyorsanız ve bağlantı noktasına uzaksanız tik tok uygulamasında donma sorunu yaşarsınız. Tik tok sayfa taraması bağlantının düşük olduğu noktalarda geç gerçekleşir. Sayfa taramasının gecikmesi tik tok bağlantı sorununa neden olur. Bu yüzden tik tok uygulamasından maksimum verim almak istiyorsanız bağlantı sorunu yaşamamanız gerekir. Modeme yakın bir noktadan bağlanmalısınız.

Instagram hesabınızı yükseltmek ve popüler olmak için Instagram Gerçek Takipçi satın alabilirsiniz.

Twitter Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir