Tik Tok Videoları Donma ve Kasma Sorunu Nasıl Çözülür?

Tik Tok Videoları Donma ve Kasma Sorunu Nasıl Çözülür?

Tiktok donma ve kasma sorunu uygulamada yaşanılan en büyük sorunlardandır. Tiktok uygulaması kısa zamanda çok geniş bir uygulayıcı kitleye ulaştı. Eğlenceli dublaj paylaşımları ve karşılıklı düet uygulaması ile kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Uygulamada en çok şikâyet edilen noktalardan birisi videoları izlemeye başlayanların kısa süre sonra videoların donmaya başlamasıdır. Bu sorunu aşmak isteyenler videoları atlayarak oynatmaktadır. Tiktok uygulaması internet bağlantınızın kalitesine göre performans olarak farklılık gösterebilir. İnternetinizin wifi ile bağlıysa ve az çekiyorsa tiktok donma ve kasma sorunu yaşamanız normal bir durumdur. Uygulama normal internet hızına göre ön bellekleme yapar. Video oynamaya başladığı anda ön bellek yüklemesi gecikirse video donmaya başlar. Bağlantınızda bir sıkıntı yoksa ve videolar hala donmaya devam ediyorsa bu durumda uygulama ön belleğinizi silmeniz gerekir. Uygulama ön belleğini silmek için ayarlar sekmesinden, uygulamalar bölümüne girip buradan tiktok uygulamasını seçin. Açılan ekranda verileri ve ön bellek temizleme seçeneğini seçip önbelleği temizliyoruz. (TikTok Destek)

Tiktok Videoları İnternet Kullanımı

Tiktok uygulamansın popüler hale gelmesinden sonra video paylaşımları hızlı bir şekilde artmaya başladı. Tiktok uygulamasını mobil üzerinden kullanan kişi sayısı oldukça azdır. Mobilden bağlanıldığı zaman internet paketlerini hızlı bir şekilde bitirdiği için pek tercih edilmiyor. Tiktok uygulamasını kullanan kişiler son günlerde videoların donma sorunu ile karşı karşıya kalıyor. Donma ve kasma sorununda ilk kontrol edilmesi gereken şey internet hızıdır. İnternet bağlantısından kaynaklı donmalar çok sık görülmektedir. Wifi ile bağlıysanız bağlantıda sorun varsa bunun sebebi çekim alanınızın az olmasıdır. Yani çekmeyen bir noktada yer alıyor olabilirsiniz. Modeme yakın bir alana geçtiğinizde sorun kendiliğinden çözülecektir.

Diğer Sorunlar

Tiktok donma ve kasma sorunu internet bağlantı sorunuyla alakalı bir durum değilse bu sefer uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemenizi tavsiye ederiz. Başka bir telefondan ve cihazdan hesabınıza giriş yapıp sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Başka cihazlarda sorun devam etmiyorsa muhtemelen sorun sizin kullandığınız cihazdan kaynaklanmaktadır.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Tiktok uygulamasını telefondan kullanıyorsanız ve telefonunuz Android işletim sistemiyse ayarlar bölümünden uygulamalara gelerek tiktok uygulamasını tıklayıp verileri temizle ve ön belleği sil diyerek sisteme yeniden giriş yapmalısınız. Yapacağınız tüm bu uygulama ile tiktok donma ve kasma sorununu çözüme kavuşturabilirsiniz. Telefonunuza dns bağlantısı vererek işlemleri sona erdirebilir bu sorundan kurtulabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer sayfalar; https://bepopi.com/blog/instagram-silinen-hesabin-kullanici-adi-alinabilir-mi-alma-yollari

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir