Tinder Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Tinder Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Tinder, insanların sosyalleşmesi için geliştirilen bir mobil uygulamadır. Aynı zamanda tinder.com internet sitesi üzerinden bilgisayar kullanıcıları da Tinder’a girip eşleşme yapabiliyor. Tinder’da bugüne kadar toplam 30 milyarın üstünde eşleşme yapılmış. Özellikle sosyal çevresini genişletmek isteyen kişiler için oldukça yararlı bir uygulama. Tinder dünya çapında ünlü ve kullanılan bir platform. Bu platform sayesinde yeni arkadaşlar edinebilir, yeni insanlarla belki de hayatınızın en önemli insanıyla tanışabilirsiniz. Eşleştiğiniz kişiden hoşlandıysanız sağa, hoşlanmadıysanız da sola kaydırıyorsunuz. Eğer karşıdaki kişi de sizden hoşlandıysa eşleşiyorsunuz ve hepsi bu kadar! Ardından eşleştiğiniz kişilerle sohbet edebilir, buluşma ayarlayabilirsiniz. Bu yazımızda ise sizlere Tinder hesap silme nasıl yapılır konusunu anlatacağız.

Tinder Ücretli mi?

Tinder’i indirip kullanmak tamamıyla ücretsizdir. Yani bu uygulamadan yararlanmak için herhangi bir ücret ödemek zorunda değilsiniz. Ancak bazı premium özellikler vadır ve bu özelliklere erişimi açmak isterseniz “Tinder Plus” satın almanız gerekir. Tinder Plus ile eşleştiğiniz kişilerle sohbet edebilir, onlarla buluşma ayarlayabilir ve daha fazla kişiyle eşleşebilirsiniz. Özellikle uygulamanın sosyal çevrenizi genişlettiğini varsayarsak Tinder Plus gerçekten ücretinin çok daha fazlasını veren bir özellik. Tabi yine tercih tamamıyla size kalmış.

Tinder Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Tinder gibi sosyalleşme ve sohbet uygulamalarının en büyük sorunu, kişisel bilgilerinizin riskli olma durumudur. Aslında her kuruluş, kendisiyle paylaşılan tüm bilgileri gizli tutmak zorunda ancak Facebook ve Twitter gibi köklü sosyal medya platformlarının bile ellerindeki bilgileri sattıklarını varsayarsak Tinder’ın da böyle bir girişimde bulunmayacağının garantisini vermek oldukça zor. Bu tür bir endişesi olan kişiler, genellikle Tinder gibi uygulamaları kullanmayı bırakacakları zaman profillerini tamamen silerek kendilerini biraz da olsa güvene almaya çalışıyorlar. Eğer siz de Tinder kullandıktan sonra profilinizi tamamıyla silmek istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayarak Tinder hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

  • Öncelikle tinder.com adresinden veya Tinder mobil uygulamasından hesabınıza giriş yapın.
  • Ardından profilinize gidin ve ayarlara tıklayın.
  • En aşağıda “Hesabımı Sil” seçeneği olacaktır.
  • Bu seçeneğe tıkladıktan sonra hesabınız kalıcı olarak silinir ve üyeliğinize tekrardan giriş yapamazsınız.
  • Ancak Tinder, üyeliğini sonlandırdığı hesapların bilgilerini hala tutuyor mu tutmuyor mu ne yazık ki bilinmiyor.
tinder hesap silme

Tinder Hesabını Geçici Olarak Kapatma

Eğer Tinder hesap silme nasıl yapılır işlemi size göre değilse, geçici olarak kullanım dışı bırakmak da pek çok Tinder kullanıcısı ve sizin için gereken bir durumdur. Tinder’da böyle bir özellik mevcut. Tinder’da tam olarak böyle bir sistem mevcut olmasa da hesabınızı yeni eşleşmelere kapatabiliyorsunuz. Ancak profil bilgileriniz halen görünmeye devam ediyor. Bu işlemi yapmak için Tinder’a giriş yapın, profilinize girin ve ayarlara tıklayın. Keşif seçeneğini inaktif duruma getirin. Keşif inaktif olduğu andan itibaren profiliniz yeni eşleşmelere kapanır. Ancak profiliniz hala aktiftir ve mevcut eşleşmeleriniz ile sohbet etmeye devam edebiliyorsunuz. Keşif özelliğinizi istediğiniz zaman yeniden açabilir, yeni eşleşmeler bulabilirsiniz.

Sosyal Medya Destek kategorimiz ile tüm güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

Tinder Nedir?

Tinder, çevrimiçi platformlar ile arkadaş edinmeyi ve etkileşime geçmeyi sağlayan popüler bir arkadaşlık uygulamasıdır.

Tinder Ücretli mi?

Tinder ücretsiz olarak kullanılabilen bir uygulamadır. Ancak Premium özelliklerden yararlanmak için tinder gold üyesi olmak gerekir.

Tinder Hesap Sildim. Hesabımı Geri Açabilir miyim?

Tinder hesabınızı silmeniz durumunda, hesabınızı aynı şekilde tekrar açmanız mümkün olmayacaktır.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir