Tinder İlk Mesaj Nasıl Olmalı

Tinder İlk Mesaj Nasıl Olmalı

Tinder ilk mesaj çok önemlidir. Tinder sosyal medyada çok sık kullanılan bir arkadaşlık edinme programıdır. Yeni insanlarla tanışmak ve sosyalleşmek isteyen insanların kullandığı bir uygulamadır. Bu sistem ile arkadaş çevrenizi genişletebilir, fotoğraf paylaşabilir, beğenir alır, üyelerle mesajlaşırsınız. Tinder uygulaması ile evinizde dışarı çıkmadan sosyal çevrenizi genişletebilir, yeni insanlarla tanışıp, kendinize sevgili edinebilirsiniz. Bu uygulama kullanıcılara büyük kolaylıklar ve avantajlar sunuyor.

Android İşletim Sistemine Tinder Uygulaması Nasıl İndirilir?

Tinder uygulaması için play store dükkânına girin. Uygulama logosu üzerinde mavi, sarı, yeşil ve kırmızı renklerinden oluşan üçgen beyaz el çantası uygulamasını seçin. Tinder uygulamasını indirin. Programı bulamadıysanız play store dükkanında arama çubuğuna Tinder yazın. 100 milyon üzerinde indirmeye sahip olan program hemen karşınıza çıkacaktır.

Tinder Uygulamasında Konuşmaya Nasıl Başlamalıyım?

Tinder uygulamasında her zaman ilk adımı sizin atmanız gerekir. Kızlar ilk mesajlarda ilgisiz görünürler. Atığınız mesajlara ilgisiz görünüp işi ağırdan alabilirler. Onların dikkatini çekecek şeyler yapmalısınız. Klasik rutin sözlerden uzak durup sıra dışı şeyler yapmalısınız. Farklı ve özgün olduğunuzu karşı tarafa hissettirmelisiniz. Kızlar çekingen erkeklerden hoşlanmazlar. İlk adımı atmak sizin çekingen olmadığınızı medeni cesaretinizin olduğunu gösterir. Fazla ilgili görünmek de kızlarda ters teper. Kız düşkünü gibi görünmenize neden olur. İlgi ve alakanızın seviyesini dengede tutmalısınız. Ne çok aşırı ilgili ne de aşırı ilgisiz görünmeli dengeyi sağlamalısınız. (Tinder Destek)

Tinder uygulamasında eşleştiğiniz adayla konuşurken karşı tarafa mutlaka ismi ile hitap edin. Sen kelimesini kullanmamaya özen gösterin. Kızlar ismi ile hitap edilmesinden hoşlanırlar. Adıyla hitap ettiğiniz zaman sizi dinlemeye daha istekli olurlar. İsim ile hitap ederken olayı abartmayın.

Kızlarla konuşurken akılcı konuşmalar yapın. Espri yeteneğinizi yerinde ve zamanında yapmalısınız. Aşırı sulu şakalar ve espriler yapmayın. Sohbet esnasında her şeyi hemen anlatmayın. Esrarengiz olup karşı tarafın sizi çözmesi için karşı tarafa zaman verin. İlişkilerde acele etmeyin. Duygusal açılımlarda aceleci olmayın. Karşı tarafın duygularından emin olmadan ona duygularınızdan bahsetmeyin. Aksi taktirde karşı tarafı kaybedebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Tinder Gold Paketleri Nelerdir?

Kızlara mesaj atarken ilgi çekici konulardan bahsedin. Kızların sevmediği muhabbetlere girmeyin. Kızlar futbol ve askerlik anılarını dinlemekten hoşlanmazlar. Sohbet ederken karşı tarafı tanımaya yönelik sorular sorun. Karşı tarafın özel hayatıyla ilgili sorular sormayın. Karşı taraf konuşmak isterse bu konuyu kendisi açacaktır. Özel hayat konusunu açan siz olmayın.

Tinder ilk mesaj sizi özetleyen abartıdan uzak dikkat çekici mesajlar yazın. Naber, nasılsın gibi klişe laflar kullanmayın. Karşı tarafın dikkatini çekecek keskin cümleler kullanın. Kendinizi anlatırken abartıdan ve yalandan uzak kelimeler kullanın. İlk mesaj çok önemlidir. Sizi temsil eder. Bu yüzden ilk mesajı hazırlarken iyice düşünün. İlişkilerinizde şeffaf olup parasal konuları konuşmayın. Mal varlığınızdan ya da sahip olduğunuz borçlardan bahsetmeyin.

Tinder uygulamasında ilk mesajda karşı tarafı göklere çıkarmayın. Aşırı ilgili görünmeniz karşı tarafa itici gelebilir. Aşırı ilgisiz olmanız da karşı tarafa soğuk birisi olduğunuz imajını uyandırabilir. Sürekli paradan bahsetmeniz sizin cimri ve para için yaşayan duygusuz birisi olduğunuzu gösterir. Sürekli kendinizi övmeniz ve kendinizden bahsetmeniz de karşı tarafta olumsuz etki yaratır.

Youtube kanalınızı yükseltmek için sitemizden Youtube Abone ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Twitter Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir