Tumblr Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Tumblr Hesap Silme Nasıl Yapılır?

David Karp’ın 2007 yılında geliştirip piyasaya sürdüğü Tumblr, bir mikroblog platformu olarak biliniyor. Kurulmasından sonra henüz 10 gün geçmesine rağmen yaklaşık 70 bin kullanıcı civarına ulaşan Tumblr, bu yönüyle reklam kullanmadan büyük bir kitle yakalayan sayılı girişimlerden birisi olarak bilinir. Tumblr’da her kullanıcı kendisine ait bir mikroblog açabilir ve burada ilgi alanına göre paylaşımlarda bulunabilir. Aynı şekilde başka kullanıcıların bloglarına da abone olabilir, onların paylaşımını takip edebilirsiniz. Bu yazımızda size Tumblr hesap silme nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Siz de bu yöntemle Tumblr hesabınızı ve gönderilerinizi silebilirsiniz.

Tumblr Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Kullanıcılar zaman zaman çeşitli nedenlerden dolayı Tumblr hesaplarını kalıcı olarak silmek zorunda kalabiliyorlar. Bu tür durumlarda Tumblr, kullanıcıların hesaplarını sonsuza dek silmelerine imkan tanımaktadır. Yani kendinize ait olan Tumblr blogunuzu sonsuza dek silebilir, ardından sonraki zamanlarda aynı e-posta adresi ile yeni bir üyelik oluşturarak Tumblr serüveninize baştan başlayabilirsiniz. Kısacası bu yöntem ile Tumblr’da bulunan e-posta dahil tüm bilgilerinizi kolaylıkla silebilirsiniz. Geçelim hesap silme işlemine..

  • Öncelikle aşağıda” Tumblr hesap silme bağlantısı” adında bir bağlantı göreceksiniz.
  • Bu bağlantıya tıkladığınız zaman otomatik olarak Tumblr’ın hesap silme sayfası açılacak.
  • Bu sayfaya erişebilmek için öncelikle e-posta ve şifrenizi girmeniz gerekir.
  • Bu bilgileri girip giriş yaptıktan sonra hesap silme nedenleriniz ve hesap silme durumunda neler olacağı ile ilgili sistem size kısa bir bilgi verecektir.
  • Bu bilgileri okuyup yine de hesabınızı silmeye devam etmek isterseniz devam düğmesine basarak ilerleyin.
  • Güvenlik ve onay açısından sizden e-posta ve şifrenizi yeniden girmenizi isteyecektir.
  • Bu bilgileri yeniden girdikten sonra “İşlem Tamamlandı” şeklinde bir sayfa karşınıza çıkacak. Bu sayfayı gördüyseniz, Tumblr hesabınız başarılı bir şekilde silindi demektir.
tumblr hesap silme

Silinen Tumblr Hesabı Geri Yüklenebilir mi?

Birçok kişinin aklında olan sorulardan birisi de silinen Tumblr hesabının geri yüklenip yüklenemeyeceği. Silinen Tumblr hesapları geri yüklenemez. Ancak ve ancak kayıt olduğunuz e-posta hesabı ve isimle yeni bir üyelik açabilirsiniz ancak geçmişte paylaştığınız gönderiler ne yazık ki geri gelmez. Bu doğrultuda hesap silme işlemi yaparken 2 kere düşünmelisiniz. Çünkü hesap silme işlemi bir kere yapılır ancak silinen gönderiler bir daha geri getirilemez.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: WhatsApp Web Nedir? Nasıl Kullanılır?

Tumblr Hesap Dondurma İşlemi

Tumblr hesap silme nasıl yapılır detaylıca anlattık. Bu işlem oldukça kolay ve meşakatsiz. Ancak hesabınızı geçici olarak dondurmak istiyorsanız bu ne yazık ki mümkün değil. Yani tumblr blogunuzu ve gönderilerinizi geçici bir süre inaktif duruma getiremezsiniz. Bunun için ya tüm gönderilerinizi ve bilgilerinizi sonuna kadar silmeli, ya da hesabınızı dondurmadan kullanmaya devam etmelisiniz. Tumblr hesap silme işlemi yapıldığında, hesaba bağlı olan tüm bloglar ve blogların içerisindeki gönderiler de silinir.

Sosyal Medya Destek kategorimiz ile tüm güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

Tumblr Nedir?

Tumblr blog mantığı ile çalışmakta olan bir sosyal medya platformudur. Metin, görsel ve video paylaşılarak etkileşim kazanılmaktadır.

Tumblr Ücretli mi?

Tumblr ücretsiz bir uygulamadır. Kullanırken hiçbir şekilde ücret ödemeniz gerekmemektedir.

Tumblr Hesap Silersem Bilgilerim Ne olur?

Tumblr hesabınızı silmeniz durumunda tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinecektir. Ancak silme işleminden önce arşiv almanız durumunda bilgilerinizi koruyabilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir