Twitter Hesabı Nasıl Silinir?

Twitter Hesabı Nasıl Silinir?

Twitter hesap kapatma artık çok kolay. Twitter son günlerin en popüler sosyal medya araçlarından birisidir. Twitter hesabı olmayan kimse yok gibidir. Twitter faydalı ve bilgi verici bir sosyal platformdur. Duygu ve düşüncelerinizi geniş kitlelere Twitter aracılığıyla iletebilirsiniz. Bugün birçok ünlü hayran kitlesine Twitter ile ulaşım sağlamaktadır. Birçok hayran sevdiği ünlüyü Twitter ile takip etmektedir. Twitter kötü kullanıldığı zaman doğruluğu teyit edilmeyen bilgilerin geniş kitlelere ulaşmasına, nefret söylemlerinin yayılmasına neden olabilir. Her gün binlerce Twitter hesabı açılırken, her gün binlerce insan bu hesabını kapatmaktadır. Bu yazımızda sizlere Twitter hesabı nasıl kapatılır konusunu kısaca açıklayacağız. Yazı dizimizi okuduktan sonra siz de Twitter hesabınızı vakit kaybetmeden kısa yoldan kapatabileceksiniz.

Twitter Hesap Kapatma İşlemi

Twitter hesap kapatma işlemi tıpkı facebook hesap kapatma işlemine benziyor. Facebook hesap kapatma onayından sonra size 14 gün düşünme payı verirken bu süre Twitter için 30 gün olarak belirlenmiştir. Yani hesabımı kapat dedikten sonra hesabınız 30 gün içinde kapanmaktadır. Bu süre içinde hesap kapatmaktan vazgeçerseniz hesabınız aktif hale gelir. Tıpkı facebookta olduğu gibi Twitter hesabınızı kapattığınız zaman tüm bilgileriniz silinir. Kapanan bir Twitter hesabı geri açılmaz. Şimdiye kadar attığınız tüm tweetler kaybolur. Sizi takip eden hayran kitlenizi kaybedersiniz. Bu yüzden kapatma işlemini başlatmadan önce bu durumu 2 defa düşünmeniz tavsiye edilir. (Twitter Destek)

Twitter Masaüstünden Nasıl Silinir?

Twitter masaüstünden silmek için ilk etapta Twitter web sitesine giriş yaparak hesabınıza girin. Profil simgenizin altında yer alan açılır menüde ayarlar ve gizlilik sekmesine tıklayın. Menünün hesap bölümünde yer alan hesabınızı devre dışı bırakın sekmesine tıklayın. Devre dışı bırak bölümünü tıkladıktan sonra sizden istenen şifrenizi girin. Böylece hesabınızı devre dışı bırakmış olursunuz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Twitter’dan Nasıl Para Kazanılır?

twitter hesap kapatma

Android’de Twitter Hesabı Nasıl Silinir?

Android sistemlerinde Twitter hesabınızı silmek için ekranın üst kısmında yer alan profil simgesine ya da hamburger menüsüne dokunun. Ayarlar ve gizlilik menüsüne giriş yapın. Burada hesap öğesine dokunun. Burada yer alan hesabınızı devre dışı bırakın seçeneğini işaretleyin. Sizden istenen şifreyi ve bilgileri girdiğiniz takdirde hesabınız devre dışı kalacaktır.

İos’ta Twitter Hesap Kapatma Nasıl Yapılır?

İos sisteminde yer alan Twitter hesabınızı silmek istediğinizde ekranın üst menüsünde yer alan profil simgesine dokunmalısınız. Burada ayarlar ve gizlilik öğesi bölümünü seçmelisiniz. Hesap öğesine dokunun. Hesabı devre dışı bırak butonuna tıklayarak sizden istenen şifreyi doğru girdiğiniz taktide hesabınız devre dışı kalacaktır. Twitter hesap silme işleminden sonra 30 gün boyunca hesabınıza giriş yapmazsanız hesabınız komple silinecektir. Silme sonrası geri getirme işlemleri yapılamaz. Bu 30 günlük süreci iyi değerlendirmeniz gerekir. Gerçekten hesabı kapatmaya kararlıysanız bu süre içinde Twitter hesabınıza giriş yapmamalısınız. Hesabınıza giriş yaptığınız anda hesap kapatma işlemi sistem tarafından iptal edilmiş olur.

Twitter’da popüler tweetlerinizi daha büyük kitlelere ulaştırmak için Twitter Retweet ürünümüzü satın alabilirsiniz.

Facebook Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir