Twitter Sessize Alınan Mesajlar Neden Görünmüyor?

Twitter Sessize Alınan Mesajlar Neden Görünmüyor?

Twitter’ın kuruluşu 2006 yılına denk gelmesine rağmen, ülkemizde kullanılmaya başladığı yıl 2009 civarıdır. Bu paylaşım platformunun en önemli özelliği anlık olarak yaptıklarınızı yazdığınız kısa ve öz yazılar paylaşmaktır. Zaman içinde ünlülerin de kullanmaya başlamasıyla Twitter, bir anda yükselerek kullanıcı sayısını ikiye katladı ve dünyada yaygın hale geldi. Ayrıca yeni gelen twitter sessize alınan mesajlar özelliği ile kullanıcılar için yeni bir deneyim ortaya çıktı.

Şu sıralar hepimizin kullandığı Twitter’da, art arda gelen mesajların, çıkardığı sesler sinir bozucu olabiliyor. Bu gibi durumlarda Twitter sessize alınmış mesajlar özelliğini kullanıyoruz. Twitter’ın bu özelliğini kullandığımızda geç saatlerde gelen mesaj seslerini veya uygunsuz bir ortamda çıkan mesaj sesini engellemiş oluyoruz. Dilerseniz birlikte, Twitter sessize alınan mesajlar özelliği nasıl kullanılır? Kısaca göz atalım.

instagram sessize alınan mesajlar

Twitter Sessize Alınan Mesajlar

Twitter sessize alınan mesajlar özelliğini kullanabilmemiz için yapılması gerekenler sırasıyla şu şekildedir;

  • Öncelikle sessize almak istediğimiz kullanıcıyı belirleyiniz.
  • Belirlemiş olduğunuz kullanıcının ana sayfasına giriş yapınız.
  • Sağ tarafta bulunan “Takip et” butonunun yanındaki üç noktaya tıklayınız.
  • Açılan bölümde  “kullanıcıyı sessize al” kısmına tıkladığımızda bu kullanıcı için Twitter sessize alınmış olan mesajlar özelliğini aktif etmiş oluyoruz.
  • İşlemleri tamamladıktan sonra sessize aldığınız kullanıcıların mesaj bildirimleri size ulaşmaz.
  • Birden çok hesabı sessize aldığınızda, bu hesapları görebilmek için “Ayarlar” kısmında ki “sessize aldığın hesaplar” sekmesine tıklayıp hepsini görebilir ve sessize alma işlemini kaldırabilirsiniz.

Sessize Alınan Mesajların Görünmemesi

Twitter’ da bir kullanıcıyı sessize aldığınızda, eğer kullanıcıyı takip ediyorsanız hesaptan gelen mesaj, yanıt, beğeni, bildirimleri görüntülenmeye devam eder. Ancak takip etmediğiniz bir kullanıcıyı sessize aldığınızda mesaj bildirimlerini görüntüleyemezsiniz. Bunun dışında bir sohbete tıkadığınızda gelen yanıtları göremez ve yine, bir Tweet alıntılanırsa, alıntılanan Tweet “Bu Tweet kullanılmıyor” mesajıyla gizlenir.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Twitter sessiz mesajlar neden görünmüyor konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Twitter’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Twitter Türk takipçi satın alma ve Twitter Türk beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir