Twitter’da Mavi Tik Nasıl Alınır?

Twitter’da Mavi Tik Nasıl Alınır?

Twitter mavi tik daha çok ünlü ve siyasetçilerin alabildiği onaylanmış hesap ibaresini temsil eder. Bu ibareyi almak için belli şartları taşımak gerekir. Siz de gerekli şartları tamamlayarak Twitter uygulamasında mavi tik alabilirsiniz. Ekip olarak bu yazı dizimizde sizlere Twitter mavi tik nasıl alınır sorusunu cevaplayama çalıştık. Yazı dizimizi okuduktan sonra siz de Twitter uygulamasında kolayca mavi tik alabileceksiniz.

Twitter Mavi Tik Nedir?

Twitter’da mavi tik hesabın orijinal olduğunu gösterir. Mavi tik rozeti hesap profilinde ismin yanında yer alır. Mavi tik arama sonuçlarında hesap adının yanında yer alır. Profil ve tema rengini özelleştirseniz bile her zaman rozet mavi renklidir. Mobil onay tiki Twitter tarafından yerleştirilmiş olmalıdır. Yoksa hesabın onaylı olduğunu göstermez. (Twitter Destek)

Twitter’da mavi tik almak önemlidir. Tanınmış ve güvenilir birisi olduğunuz imajını bu rozetle sağlayabilirsiniz. Hesabınızın onaylı olduğunu gösteren bu ibareyi almak için bazı kriterleri yerine getirmeniz gerekir. Onaylanmış bir Twitter hesabına sahip olmak için yapılması gerekenler şunlardır:

  • Telefon numaranızı mutlaka sisteme onaylatmalısınız.
  • Eposta adresinizi doğrulatmalısınız.
  • Twitter’da yer alan biyografi bölümünü eksiksiz doldurmuş olmalısınız.
  • Geçerli bir profil resmi eklemiş olmanız gerekir.
  • Doğum tarihinizi girmiş olmanız gerekir. (Bunu gizli olarak ayarlayabilirsiniz.)
  • Twitter hesabınızın herkese açık olması gerekir.
  • Basit bir marka ile de olsa çalışma yapıyor olmalısınız.
  • Twitter’da isminiz gerçek isminiz olmalı.

Twitter’da Onaylı Hesap İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

Twitter’da hesabınızı onaylatıp mavi tik almak için verification.twitter.com adresinde yer alan Twitter başvuru formunu doldurmalısınız. Bağlantıyı açtığınız zaman karşınıza hesabınızın onay sürecini hızlandırmanızı tavsiye eden ekran çıkar. Hazırlıklarınızı tamamladıysanız  “Countinue” düğmesine tıklayarak devam edin. Karşınıza çıkan sayfada Twitter hesabı için başvuru yapıp onay vermeniz gerekir. Bu sayfada Twitter kullanıcı adı ve giriş yaptığınız hesap belirlenir. Hangi hesabınızı onaylatmak istiyorsanız o hesaba giriş yapmalısınız. Başvuruyu bir marka ve kuruluş için yapıyorsanız onay kutusunu işaretledikten sonra next butonuna basarak işleminize devam edebilirsiniz. En son işlemde Twitter mavi tiki onayı için eksik olan bilgileriniz sıralanır. Bu eksiklikleri tamamlamanız istenir. Eksiklikleri tamamladıktan sonra kutuya neden onaylı hesap almak istediğinizi açıklamanız istenir. Tanınmak ve popüler olma isteğinizi kutuya yazabilirsiniz. Şirket ve firmalarda aynı şekilde açıklama yapabilirler. En son aşamada başvuruyu onaylayıp gönderin. Hesabınızın onaylanıp onaylanmadığına ilişkin kısa sürede Twitter tarafından mesaj alacaksınız. Hesabınız onaylandığı taktirde zaten mavi tik rozeti Twitter hesabınıza yüklenir.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Twitter’dan Nasıl Para Kazanılır?

Twitter’da mavi tık başvurusu yaparken bilgilerinizin eksiksiz ve güncel olması önemlidir. Açıklamaları mümkün olduğunca uzun tutun. Mavi tik alma nedeninizi güzel bir şekilde ifade etmelisiniz. Tüm bu aşamaları yaptıktan sonra sizde Twitter’da mavi tik rozeti alabilirsiniz.

Twitter da popüler olmak için Twitter Takipçi ürünlerimizi kullanabilirsiniz.

Tinder Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
2 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir