Youtube Beğenilen Videoları Gizleme 2020 (Resimli Anlatım)

Youtube Beğenilen Videoları Gizleme 2020 (Resimli Anlatım)

Youtube, milyonlarca videoyu bünyesinde barındıran ve izleyicilere farklı deneyimler yaşatan bir internet platformudur. Durum böyle olunca birbirinden daha iyi videolar çekebilme ve beğenilme ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Bunun sonucunda en çok beğenilen ve yorum alan videolar, Youtube ana sayfasında ilk sıralarda yer almaktadır. Sizde bu uygulamaya girdiğinizde bazı videoları beğenebilirsiniz. Youtube beğenilen videoları gizleme için imkan tanıyor.

Çok fazla beğeni ve yorum almak, Youtube için videoların ilk sıralarda durmaya hak kazanması demektir. Böyle durumlarda ilk sıralarda çıkan videolarda, kimin beğendiği görülebilmektedir. O kişinin adını yazdığınızda, hangi videoları beğendiği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bunu siz ve aynı zamanda o videoyu paylaşan kanal sahibi de görebilmektedir. Bu durumdan rahatsız olabilirsiniz. İsteğinize bağlı olarak beğendiğiniz videoların görünmesini engelleyebilirsiniz. Yazıyı sonuna kadar okuduğunuzda Youtube beğenilen videoları gizleme noktasında bilgi sahibi olacaksınız.

Youtube beğenilen videoları gizleme işlemi nasıl olur?

Youtube beğenilen videoların görünmemesi mümkün. Bu şekilde kişiler sizi arattığında bile, beğenilerinize dair bilgi sahibi olamayacaklar. Video içerikleri beğenme durumunda bazı uygulamalar yaparak bunun görünmesini engellemeniz mümkün. Sosyal medya platformlarında kendini kanıtlamış ve milyonlarca takipçiye sahip uygulamalar müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmayı amaçlıyor. Bunun içinde en çok önem verdiği etik ilke gizlilik. Rahatsız olduğunuz durumlarda kolay bir şekilde gizliliği korumanız mümkün. Youtube beğenilen videoları gizleme aşamaları:

beğenileri gizle

– İlk olarak uygulama üzerinden Youtube hesabınıza giriş yapın.

youtube beğeni gizle
– Hesaba giriş yapıp, ekranın sağındaki fotoğrafa tıklayıp profil bölümüne gelin.
– Çıkan ekranda bir çok yazı göreceksiniz. Burada ‘’kanalım’’ bölümüne giriş yapın.

beğenileri gizleme
– Kanalım ekranına tıkladıktan sonra, ekranın sağ tarafında doğru motor simgesine benzer olan ‘’ayarlar’’ sekmesini göreceksiniz. Bu sekmeye tıklayın.

youtube beğeni gizle
– Burada karşınıza çıkan ekranda ‘’beğendiğim tüm videolar gizli kalsın’’ bölümünü göreceksiniz. Buranın pasif olması videoları beğendiğinizde bunun görünmesi anlamına geliyor. Bu nedenle bu bölümü aktif hale getirmeniz oldukça önemli.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Sonuç

Yapmanız gereken işlemler bu kadar. Bu aşamaları sırasıyla yaptığınızda bundan sonra beğendiğiniz hiçbir video, diğer kişiler tarafından görüntülenmeyecektir. Youtube beğenilen videoları gizleme işlemi sayesinde bu sorundan kurtulmuş olacaksınız.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
3 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Teşekkürler resimli paylaşımları daha çok seviyorum. Bilgilendirme için ayrıca minnetarız. Böyle anlatım olunca daha hızlı sorunlarımızı hallediyoruz. Başarılar

  2. Daha önce yaptığım beğenileri bile görüyordum. İyi oldu bu tür bilgilendirme yapmanız. Şimdi gönül rahatlığı ile beğenilerimi yapabilirim.

  3. Youtube beğenileri nasıl gizlenir? Evvelden bu sorunun cevabını aradım bir kaç yerde okudum fakat anlayamamıştım. Ama yazınız resimli tek tek ayrıntılı anlatılmış. Teşekkür ederiz. Tüm yazılarınız bu şekilde detaylı ve anlaşılır şekilde tebrik ediyorum sizleri