Youtube Premium Nedir?

Youtube Premium Nedir?

Birkaç yıl önce YouTube, YouTube Red adlı yeni bir hizmet sunmaya başladı. Youtube Premium, diğer YouTube hizmetlerinin yanı sıra, insanların YouTube videolarını reklamsız bir şekilde izlemelerine izin veren ücretli bir abonelik hizmetidir. Bununla birlikte Mayıs 2018’de Google, Youtube Red marka adını bıraktı ve hizmeti YouTube Premium olarak yeniden başlattı. Peki YouTube Premium nedir? Fiyatı Nedir? Öğrenciler için özel avantajları bulunuyor mu? Özellikleri neler? Eğer siz de bunları merak ediyorsanız lütfen yazımızı okumaya sabırla devam edin.

Youtube Red Öldü, Çok Yaşa Youtube Premium!

Youtube Premium Nedir?

YouTube Premium, bazen izlemek istediğiniz video kadar uzun olan reklamlar ile boğuşmaktan sizi kurtaran, ücretli bir YouTube hizmetidir. Bir YouTube Premium abonesi olduğunuzda, elde edeceğiniz ekstra özelliklerden bazıları şunlardır;

  • Mobil cihazınızda başka bir uygulama açabilirsiniz ve YouTube videonuz arka planda oynatılmaya devam eder.
  • Videoları daha sonra çevrimdışı olarak izlemek için indirebilirsiniz, bu YouTube üzerinde geçireceğiniz zamanı kesinlikle daha hızlı hale getirecektir.
  • YouTube Premium üzerinden ünlü yıldızların yer aldığı özel içerikler olan YouTube Orijinalleri’ni izleyebilirsiniz.
  • YouTube Premium aboneliğine sahip olduğunuzda, YouTube Music Premium’a da erişebilirsiniz. Bu, aboneliğin en iyi özelliklerinden biri olabilir. Apple Music, Spotify veya Pandora gibi YouTube Müzik, geniş bir müzik kütüphanesine erişmenize olanak tanır. İstasyonlar oluşturabilir veya en sevdiğiniz şarkıları bu özellik sayesinde yüksek kalitede dinleyebilirsiniz. YouTube Müzik’te aradığınız şarkı yoksa, uygulama bu şarkıyı sizin için YouTube uygulamasından bulabilir ve çalmak için Youtube Müziğe gönderebilir. Harika değil mi?
  • YouTube Müziğin konum verilerinizi kullanmasına izin verirseniz, sizin için konuma özgü müzik çalar (örneğin spor salonunda egzersiz çalma listesi). Yok artık! (Youtube Premium)
youtube premium

Youtube Premium Paketleri Nelerdir?

Youtube Premium, alternatiflerinin aksine Türk kullanıcılar için sunduğu uygun ücretlendirme seçenekleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Güncel olarak Youtube Premium fiyatlarına aşağıdaki tablodan ulaşabilir, bu fiyatlar üzerinden hemen Youtube Premium aboneliği başlatabilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Youtube Yorum Ayarları Nasıl Yapılır?

Bireysel abonelik paketi 16.99 TL
5 kişinin kullanımı için aile paketi 25.99 TL
Sadece Youtube Müzik Aboneliği (Bireysel) 13.99 TL
Sadece Youtube Müzik Aboneliği (Aile) 20.99 TL

Youtube Premium’a Nasıl Kaydolunur?

Eğer Youtube Premium aboneliği satın almanız için karşınıza bir pop-up çıkmıyor ise, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz;

  • YouTube’da oturum açmadıysanız ilk olarak YouTube hesabınıza giriş yapın.
  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, profil fotoğrafınızın üzerine tıklayın.
  • Karşınıza çıkacak olan menüde Ücretli Üyelikler butonunun üzerine tıklayın.
  • Yine karşınıza çıkacak olan ekranda, Youtube Premium seçeneğinin üzerine tıklayın.
  • YouTube Premium ilk ay ücretsizdir, fakat yine de sizden daha sonraki ödemeler için kullanılacak bir kredi veya banka kartı bilgisi girmeniz istenecektir. Kredi kartı veya banka kartı bilgilerinizi doğru bir şekilde girin. İlk ay hesabınızdan hiçbir ücret tahsil edilmeyecektir. Ücretsiz deneme süresi bittikten sonra her ay için size belirtilen ücret, hesabınızdan otomatik olarak tahsil edilecektir.

Sitemizi ziyaret ederek Youtube kanalınızı geliştirebilirsiniz; https://bepopi.com/youtube/abone-satin-al/turk-gercek

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir