Swarm’da Bildirim Nasıl Silinir?

| Temmuz 28, 2018 | Genel

Oldukça keyifli ve eğlenceli bir mantık üzerine kurulmuş olan Swarm önemli bir kullanıcı kitlesi tarafından sevilerek kullanılıyor. Yaratıcı ve keyifli bir uygulama olması ile uzun bir süre daha sevgi ve ilgi ile kullanılmaya devam edecek gibi görünüyor. Swarm nedir? Nasıl kullanılır? Bu soruları cevaplayarak genel olarak Swarm’ı tanıyalım ardından Swarm bildirim silme nedir? Nasıl yapılır? Öğrenelim.

Swarm nedir? Nasıl kullanılır?

Temel mantığı bulunduğunuz yeri yani konumunuzu paylaşmanız üzere çevrenizdekileri görmeniz ve çevrenizdekiler tarafından görülmeniz vasıtasıyla yeni arkadaşlıklar kurmanız veya mevcut arkadaş kitlenizle de bir tür paylaşımda bulunmanız olan Swarm ile nerede olduğunuzu göstermiş oluyorsunuz. Gittiğiniz mekânlar hakkında yorum, önerilerde bulunabilmeniz gibi çeşitli artıları da bulunan Swarm’da nerede olduğunuzu gösterme yani “check-in” en temel oluşum. Eskiden bu konum bildirme işini ve gidilen mekânlara öneri ve tavsiyelerde, yorumlarda bulunma gibi şeyler Foursquare ile yapılıyordu. Foursquare check-in özelliğini bırakarak mekân tavsiyeleri özelliğini sürdürmeye devam etmeyi tercih etti ve check-in özelliği Swarm’a geçti. Eskiden Foursquare hesabına sahip iseniz Swarm kullanmak için yeni bir hesap açmaya gereksinim duymadan Foursquare hesabınızla Swarm’ı da kullanabiliyorsunuz. Kolay bir kullanıma sahip Swarm, arkadaşlarınızla aranızdaki mesafeleri üç ayrı kategoride çok yakın, yakın ve uzak olmalarına göre sınıflandırıyor. Bu uygulamanın size sunduğu bir diğer özelliği ise arkadaşlarınızın nerede olduklarını, nerelere gittiklerini yani kısaca yaptıkları check-in lerini görmenizi sağlıyor. Ayrıca “planlar” isimli bir bölümü de var Swarm’ın. Bu kısmın özelliği ise arkadaşlarınızla birlikte buluşmalar, organizasyonlar dizayn etmenize yardım ediyor. Arkadaşlarınız, check-inleriniz ve bildirimlerinize ulaşabildiğiniz alan ise kendi profilinizin olduğu kısım. Swarm’ın hemen her kısmını ayrıntıyla inceledik ve tüm kullanım özelliklerini öğrendik. Peki, Swarm bildirim silme nedir? Nasıl yapılır? Bir de ona bakalım.

Swarm Bildirim Silme Nedir? Nasıl Yapılır?

Birçok kişinin Swarm ile alakalı olarak yaşadığı en temel problem Swarm bildirim silme işlemi. Bu konuda kullanıcılar adına büyük bir eksiklik bulunmakta. Şöyle ki Swarm da size istemediğiniz bir kişiden arkadaşlık isteği geldi, siz bu isteği kabul etmek istemiyorsunuz fakat kabul etmediğiniz sürece profilinizde bildirimler kısmında bu istek durmaya devam ediyor. Swarm bildirim silme için herhangi bir özellik maalesef bulunmamakta. Yani bildirimleri kaldırmanız için hiçbir yol yok gibi görünmekte. Geçmiş verilerinizi temizlemek de bu bildirimlerin silinmesini ne yazık ki sağlamıyor. Peki, Swarm bildirim silme için ne yapılabilir?

Bu Yazımızıda Hemen Okuyun:  Instagram’da Yeni Bir Akım Daha Ortaya Çıktı

Swarm bildirim silme için bir özellik bulunmaması sebebiyle bildirimleri silmek isteyenler adına tek bir seçenek kalıyor. Uygulamanızı silip tekrar yükleyerek bildirimlerinizi silmeniz mümkün. Bazı zamanlarda bunun da işe yaramadığı olabiliyor ama kimi kullanıcılar için olumlu yanıt da verebilmekte. Swarm bildirim silme yapılabilecek çok fazla şey olmadığı için bildirimlerini silmek isteyenler adına denemekte fayda olan bir yöntem.

Swarm Bildirim Silme

Oldukça büyük bir kitlenin konumunu bildirerek, yakınındakileri tanıyarak arkadaş olmalarını sağlayan, mevcut arkadaşları nerede ne yapıyor öğrenmelerini sağlayan ayrıca arkadaşlarla yeni planlar yapmak gibi birçok sosyallik kurma fırsatı sunan popüler uygulama Swarm’da profil kısmınızdan bildirimlerinize ulaşmanız mümkün. Peki, silmek istediğiniz bildirimleriniz nasıl silinir? Swarm bildirim silme nasıl yapılır diye merak ediyorsanız bilmelisiniz ki bu hemen her Swarm kullanıcısının merak ettiği bir soru. Maalesef Swarm üzerinde gelen bildirimleri silme adına kullanıcılara bir yöntem sunulmamış. Bu sebeple kişiler geçmişlerini temizlemek gibi çeşitli yolları deneyerek bildirimlerini kaldırmaya çalışıyorlar. Denemeler sonucunda ne yazık ki başarılı sonuçlar elde edilememiş olsa da Swarm bildirim silme adına deneyebileceğiniz son bir seçenek olabilir. Telefonunuzdan Swarm uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyerek bildirimlerinizi temizleme şansınız var. Bazı deneyenlerin yorumlarına bakılırsa bu da başarılı olmayabiliyor ama deneyerek olumlu sonuçlar alanlar da var. Bu çerçeve de Swarm bildirim silme adına çok fazla seçenek bulunmadığı için denemekten zarar gelmeyecek bir yöntem olarak uygulamayı silip tekrar göz ardı edilmemesi gereken bir seçenektir.

Swarm’da bildirim nasıl silinir konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız bu yazının sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Swarm’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca birçok sosyal medya platformu için takipçi, beğeni ve video görüntüleme hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Hizmetlerimizi incelemeyi unutmayın.

Swarm’da Bildirim Nasıl Silinir?
5 (100%) 1 vote

3 Comments

  • Elif UZMAN dedi ki:

    yaptığımız check-in düzenlemesini gören arkadaşlar için yapılan bu uygulama herhalde. Ancak ben bir türlü bunun kullanımını beceremiyorum. Daha kolay bir düzenleme olsa iyi olur

  • Jale ÖNDER dedi ki:

    Toplantı bildirimi yapmıştım. Onu bir türlü silemiyorum. yazınız sayesinde hallettim teşekkürler .

  • Eylul SERİN dedi ki:

    Hangi arkadaşım bana ne kadar uzak bu uygulama sayesinde buluyorum. Ama onların haberi yok hepsi benden korkuyor kızım sen perilisin diyorlar 🙂

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

+ +