Facebook Business Manager Nedir?

Facebook Business Manager Nedir?

Facebook Business Manager Nedir son günlerde sıkça adı duyulan sistem normal Facebook yapısının dışında farklı özelliklere sahip olan bir alandır. Bu alan sadece firmaların işine yarar. Sosyal medya hesaplarınızı bu sistemle daha interaktif şekilde yönetebilir daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Facebook Business’ın farkları nelerdir?

Facebook Business sistemi ile yapılan paylaşımların istatistikleri daha hızlı bir şekilde sunulur. Çalışanları yönetebilir, çalışanlara direktifler verebilirsiniz. Bu sistem ile reklam verme yöneticisi daha hızlı ve dinamik biçimde çalışır. Tüm sayfaları anında görebilir, verilerin analizini kolayca yapabilirsiniz. Normal bir Facebook sayfasında verileri haftalık olarak görebilirsiniz. Business sisteminde bunun bir sınırı yoktur. Aylık, günlük, saatlik hatta yıllık alma imkanınız var. Çalışanlarınız bu sistemle reklam yöneticiliği yapabilir farklı reklam hesaplarını tek bir hesap üzerinden kontrol edebilir.

Facebook sayfanız dışında Facebook reklam hesabınızı uygulamaları, kişisel hesapları, ödemeleri, projeleri, hedef kitleleri, ürünleri yönetebilirsiniz. Facebook sayfanız ile instagram sayfanızı birbirine entegre edebilirsiniz. Aynı alan üzerinden reklam hizmeti alabilirsiniz. Business sistemi tüm faaliyetlerini business.facebook.com üzerinden yürütüyor. Siteye giriş yaptıktan sonra normal Facebook sayfalarından ayrılmış olursunuz. Bildirim panelindeki bildirimler dahil Business alanına ait olur.

Facebook Business’a nasıl giriş yaparım?

Facebook Business‘a girmek için business.facebook.com adresine girerek kayıt bölümünü tıklayın. Burada bir kurumsal yapı oluşturuyoruz. Kurumsal yapıyı oluştururken işletme adı, isim soy isim ve mail adresi gibi bilgileri girmelisiniz.

Facebook Business Manager Nedir, Nasıl Kullanılır?

Dijital pazarlama işlerinde facebook reklamlarını kullanıyorsanız bu reklamları yönetebileceğiniz iki kanal vardır. Bunlardan birisi ads Manager diğeri ise facebook business managerdir. Facebook business Manager ile reklam verenler facebook pazarlama süreçlerini tek bir noktadan yönetebilirler. Varlıklarını ekiplerle ve farklı işletmelerle paylaşabilirler. Bu sistem ile facebook üzerinde tüm pazarlama araçları ortak bir noktadan yönetilir. Bu sistem ile daha esnek bir reklam yönetim paneline sahip olursunuz. Aynı reklam hesabını birden çok kişi yönetebilir. Reklam paneline aynı hesap panelinden erişim sağlayabilir. (Business Manager)

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Facebook Gizli Profil Nasıl Görülür?

Facebook Business Manager Erişim Nasıl Sağlanır?

Facebook Business Manager erişmek için normal bir facebook hesabı gerekir. Standart bir facebook hesabı ile business Manager hesabı açabilirsiniz. Profilinize facebook.com oturumunu açtıktan sonra Business.Facebook.com/overview adresine giderek Facebook Business Manager hesabı açabilirsiniz. Her reklam veren mutlaka business Manager kullanmalıdır. Bu sistem sahte hesap kullanımını önler. Bu sistem hızlı destek için gereklidir. Bu sisteme başlangıçta geçiş yapmak çok kolaydır. Bu sistemi kullanmak için ekstra ücret ödemenize gerek yoktur. Buseines Manager kullanıcılarına birçok kolaylık ve esneklik sağlar. Dijital pazarlama ajansı yönetiyorsanız bu sistemi mutlaka kullanmalısınız. Birden çok reklam hesabını sadece bu yöntemle kolayca yönetebilirsiniz.

Facebook sayfanızı daha üst seviyelere yükseltmek için Facebook Türk Bot Takipçi ürünümüzü kullanabilirsiniz.

Facebook Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir