Instagram Hareket Durumunu Göster Özelliği

Instagram Hareket Durumunu Göster Özelliği

Instagram her geçen gün yeni özellikleri ile kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Instagram dünya genelinde en fazla kullanıcı kitlesine sahip sosyal medya kanalıdır. Bu sayı her geçen gün artmaktadır. Instagram sadece bireysel hesaplar için değil e-ticaret hesapları için de büyük önem taşıyor. Instagram’da fotoğraf paylaşmak büyük keyif verici bir olayken son günlerde hikâye ekleme özelliği de kullanıcıların hizmetine sunuldu. En son yenilikse Instagram hareket durumunu göster özelliğidir. Bu yeni özellikle sizi tanıştırmak için bu yazı dizisini hazırladık. Bu yeni uygulama ile rakiplerine gözdağı veren Instagram hayranlarının kalbinde taht kurmaya devam ediyor.

Instagram hareket durumunu göster özelliğini devreye sokarak Facebook ve WhatsApp gibi dev uygulamalardan geri kalmıyor. Bu uygulamada gördüğünüz hareket durumunu artık Instagram üzerinde takip edebileceksiniz. Bu şekilde uygulama üzerinden biriyle mesajlaşırken aktif olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Böylece Instagram’da iletişim kurduğunuz kişinin en son ne zaman aktif olduğunu bileceksiniz.

Instagram Hareket Durumunu Göster Özelliği Aktif Hale Getirme

Instagram Uygulamanız güncelse bu özellik uygulama tarafından aktif hale geliyor. Aktif hale getirmek için sizin herhangi bir şey yapmanıza gerek yok.

Instagram Hareket Durumunu Göster Özelliğini Pasif Konuma Alma

Son aktiflik durumunuzu kimsenin görmesini istemiyorsanız bu özelliği pasif hale getirerek sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Eğer hareket durumu gösterme durumunuzu göstermeyi kapatmanın bazı dezavantajları var. Bunlardan biri de aktifliği kapatırsanız, sizde kimsenin aktif olup olmadığını göremezsiniz. Bu özellik hem IOS işletim sisteminde hem de Android işletim sisteminde bulunur. Aktiflik durumunu göreceğiniz kişiler sınırlıdır. Bu kişilerle DM üzerinden mesajlaşmanız halinde ne zaman aktif olduklarını görebilirsiniz. (Instagram Destek)

Instagram Hareket Durumunu Göster Özelliği Nasıl Kapatılır?

Instagram hareket durumunu göster özelliğini kapatmak için yapmanız gerekenler şunlardır

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

  • İlk olarak Instagram uygulamasına giriş yapın.
  • Profilinizin sağ üst köşesinde yer alan 3 noktaya tıklayın.
  • Karşınıza seçenekler bölümü gelir. Buradan “Ayarlar” kısmına gidin.
  • Karşınıza hareket durumunu göster ekranı çıkar. Herhangi bir ayar yapmadıysanız bu özellik açık olarak karşınıza çıkacaktır.
  • Sağ taraftaki butona tıklayarak Instagram hareket özelliğini pasif hale getirebilirsiniz.

Bu işlemden sonra artık kişiler sizin ne zaman aktif olduğunuzu göremeyecek. Böylece kendi gizliliğinizi korumuş olursunuz. Sizin aktiflik durumunu kimse göremezken bu ayardan sonra artık siz de kimsenin aktiflik durumunu göremeyeceksiniz.

Instagram beğeni satın al ve sosyal medya fotoğraflarınız popüler olsun.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir