Instagram Hoş Geldin Diyor Fakat Açılmama Hatası Sorunu

Instagram Hoş Geldin Diyor Fakat Açılmama Hatası Sorunu

Instagram hoşgeldin diyor ama açılmıyor sorunun çözümü burada. Instagram ülkemizde kullanılan en önemli sosyal paylaşım sitelerinden birisidir. Kullanıcı sayısı her geçen gün artmaya devam etmektedir. Instagram uygulaması zaman zaman bazı hatalarla gündeme gelmektedir. Instagram üzerinde en sık görülen hatalardan birisi Instagram uygulamasına hoş geldin ekranının gelmesine rağmen uygulamanın açılmaması sorunudur. Yazar ekibi olarak sizler için özel olarak bu konuyu araştırıp çözüme kavuşturduk. Instagram uygulamasında hesabınızda gezinirken ana sayfada bölümünde bu uyarıyı alabilirsiniz. Bu uyarıyı arada bir alıyorsanız sorunu büyütmeyin. Bu uyarı sürekli karşınıza çıkıyorsa hesabınızla ilgili bir sorun var demektir. Bu sorunu mutlaka kısa sürede çözüme kavuşturmalısınız.

Instagram hoşgeldin diyor açılmama sorunu yaşayanlar acaba hesabım başkasının eline mi geçti diyerek tedirginlik yaşıyor. Bu durum sosyal medya hesabınızın bir başkasının eline geçmesi ile alakalı bir durum değildir. Bu uygulama çoğu zaman Instagram uygulamasının kendisinden kaynaklanıyordur. Sorunun nedeni cihazınızdan kaynaklı olabilir. Sorun sunucu kaynaklı ortaya çıkar. Sorunun sunucu kaynaklı olup olmadığını anlamak için uygulamayı başka birisinin cihazından girmeye deneyin. Başka birisinin telefonundan giriş yapabiliyor sorun yaşamıyorsanız sorun sizin cihazınız ve sunucunuzla alakalıdır.

İçindekiler

Diğer Çözümler

Instagram uygulamasının cihazınızda güncel olup olmadığını kontrol edin. Son sürüm Instagram uygulamasını cihazınıza yükleyin. Eski sürümü kaldırıp play store ve google play kanallarından yeni sürümü temin edin. Yeni sürümü yükledikten sonra sorun ortadan katlıysa sorun güncelleme kaynaklı olduğu ortaya çıkmış demektir. Sorun hala devam ediyorsa sorunu çözmek için diğer basamakları takip etmelisiniz.

Instagram uygulamasını güncellediğiniz halde aynı hatayı almaya devam ediyorsanız uygulamayı cihazınızdan kaldırın. Cihazınıza uygulamayı tekrar yükleyin. Kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapın. Sorunun ortadan kalkıp kalkmadığını kontrol edin. Tüm yöntemleri denemenize rağmen hala sorun devam ediyorsa ve sorun çözülmediyse https://www.instagram.com/ sitesine giriş yaparak yaşadığınız sorunu yetkililere iletmelisiniz. Yetkililer gerekli incelemeleri yaptıktan sonra size kısa sürede dönüş yapıp sorunun çözümüne ilişkin bilgi verecektir. Sorunun çözümü için tüm yolları sizler için paylaştık. İnşallah sorunun çözümü noktasında size yardımcı olabilmişizdir.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram hesabınızı geliştirmek için sitemizde ki ürünlerimizi ziyaret edebilirsiniz; https://bepopi.com/instagram-yorum-satin-al/turk-bot

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir