Instagram Profilime Bakanlar Gözükür mü?

Instagram Profilime Bakanlar Gözükür mü?

Aslında bu tür sorular tüm sosyal ağlar için geçerli bir durum. Sadece Instragram değil, Facebook, Twitter gibi adını saymakta zorlanacağımız diğer sosyal ağlar için de aynı soru hep gündemde. Birçok kullanıcıya sahip olan sosyal ağlar, yaptıkları güncellemeler ile kullanıcılarına her geçen gün farklı yenilikler sunmaya devam ediyor. Ancak profilinize bakanları görebiliyor musunuz? buna biraz daha yakından göz atalım.

Instagram profilime bakanlar gözükür mü? sorusu birçok Instagram kullanıcısı tarafından araştırılıyor ve aynı zamanda bu sorununun cevabını bulmak için birtakım uygulamaların olduğunu söylemek dahi mümkün. Peki, gerçekten profilinize bakanları görme şansınız var mı? ya da internet üzerinde yer alan profilinize bakanları görün söylentileri ne kadar doğru? bunlara bakalım.

Instagram Profilime bakanları görebilir miyim?

Instagram profilinize bakanları görmeniz için öncelikle dikkat etmeniz gereken profilinizin gizli ya da herkese açık olduğudur. Eğer Instagram hesabınız gizli ise maalesef profilinize kimlerin baktığını görmeniz imkansızdır. Çünkü profilinize kimlerin baktığını görmeniz için öncelikle bir hikaye paylaşımında bulunmanız ve bunun ardından kimlerin baktığını görmeniz gerekir. Ancak profiliniz kapalı olduğu halde hikaye paylaşımında bulunsanız dahi sizi takip etmeyenlerin profilinize bakıp bakmadığını göremezsiniz. Böyle bir durumda sadece sizi takip eden kişilerin profilinize baktığını görmeniz mümkündür.

Diğer yandan eğer profiliniz herkese açıksa ve bir hikaye paylaştıysanız, sizi takip etmeyen kişilerin de hikayenizi görmesi ve haliyle profilinize bakması mümkündür. Herkesin bildiği gibi Instagram’da hikaye paylaşımlarında kimin hikayelere baktığı görülmektedir. Bu nedenle profilinizin açık olduğu durumlarda sizi takip etmeyen kişilerin de hikayenizi görmesi ve profilinize bakması muhtemeldir.

Instagram Profiline bakanlar görünür mü?

Instagram profiline bakanları görme sadece hikaye paylaşımları üzerinden görülmektedir. Ayrıca sadece arkadaşlarınızın profilinize bakıp bakmadığını görebileceğiniz durumlar profilinizin gizli olduğu anlarda geçerlidir. Ancak profiliniz gizli değilse arkadaşınız olmayan kullanıcılar dahi profilinize ulaşabilir. Tabi bunun yine hikaye paylaşımı yaparak görmeniz mümkündür. Bir hikaye paylaşır ve bunun ardından profilinize kimin paylaştığını hikayenizi izleyenler üzerinden rahatça görebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram profilime bakanları görme

Programsız Instagram Profilime Bakanları Görebilir Miyim?

Programlı ya da programsız Instagram profiline bakanları görmeniz pek de mümkün değildir. Çünkü diğer kullanıcıların ya da arkadaşlarınızın profil resimlerine baktıklarını görmeniz için program yerine hikaye paylaşımı üzerinden bir yol almanız gerekir. Daha doğrusu profilinize bakanları görmek için program kullanmak yerine hikaye paylaşımı yapmak ve daha sonra hikayenizi kimlerin izlediğine bakmak daha etkili olacaktır.

Profilime Bakanları Görme Uygulamaları Kullanılmalı ‘mıdır?

Instagram profiline bakma konusunda piyasada adı geçen uygulama ve bazı programlar tamamen aldatmaya yöneliktir. Normalde hem iOS hem de Android mağazalarında Instagram profiline kimlerin baktığını gösteren ve böyle bir duruma hizmet eden uygulamalar bulunmamaktadır. Bu tür uygulama ya da programların amacı;

  • Tamamen siz Instagram kullanıcılarını kandırmaya yöneliktir.
  • Ayrıca gizli bir hesaplara kimlerin baktığını görmek için hiçbir uygulama ya da program kesinlikle işe yaramamaktadır.
  • Sizlere yöneltilen uygulamaları ve programları kesinlikle kullanmayın.
  • Diğer yandan internet siteleri üzerinde Instagram profiline bakanları görme uygulaması gibi sahte yönlendirmelere itibar göstermeyin.
  • Instagram profiline bakanları görme adı altında karşınıza çıkan reklamlara ve bağlantılara asla tıklamayın.
  • Sizlere internet siteleri üzerinden sunulan çeşitli program ve uygulamaları kesinlikle indirmeyin.

Eğer hesabınızı gizli gizli kimlerin takip etiğini görmek istiyorsanız, öncelikle Instagram hesabınızı gizliden normale getirin ve bunun ardından bir hikaye paylaşın. Hikâyenizi izleyenlerden hesabınıza kimlerin baktığını da rahatça görebilirsiniz.

Instagram Profilime Bakanlar Gözükür mü? sorunuza cevap vermeya çalışmış. Blog yazılarımız ile merak ettiğiniz tüm konular hakkında cevaplara ulaşabilirsiniz. Ayrıca sitemizdeki diğer ürünlere detaylı olarak bakmak ve bilgi almak için : https://bepopi.com/

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 3 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir