Instagram Senkronizasyon Kaldırma Kapatma İşlemi

Instagram Senkronizasyon Kaldırma Kapatma İşlemi

Instagram senkronizasyon kaldırma en çok uğraşılan instagram sorunlarından bir tanesidir. Instagram kullanıcılarına daha iyi hizmet sunmak için kişilerin tüm bilgilerini kullanıyor. Instagram sunduğu en güzel hizmetlerden birisi Instagram kişi önerisi uygulamasıdır. Bu uygulama ile birçok kişiye erişim sağlayabilirsiniz. Bu uygulama bazen can sıkıcı olabilir. Bu özelliği devre dışı bırakmak için yazı dizimizi dikkatlice okuyun. Bu yazı dizimizde size Instagram uygulamasında kişi önerisini nasıl kapatacağınızı açıklayacağız. Ortak arkadaşlarınızdan, benzer beğeniler ve önerilen kişiler özelliğini kolayca kapatabilirsiniz.

Instagram’da Önerilenleri Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram kişi önerileri telefonunuzdaki bilgiler kullanılarak size sunulur. Kullandığınız telefon rehberi baz alınarak size uygun kişiler önerilir. Önerileri devre dışı bırakabilmeniz için yapmanız gereken ilk işlem Instagram uygulamasının telefon rehberi ile bağlantısını kesmelisiniz bu işleme ise instagram senkronizasyon kaldırma işlemi denmektedir. Bağlantıyı kesmek için telefonunuzdan instagram uygulamasını açıp profilinize gelin. Burada sağ üst köşedeki alt alta üç çizgiye tıklayın. Bu çizgilere dokunduğunuz karşınıza çıkan ekranın altında çark işaretinden ayarlar kısmını tıklayın. Ayarlara geldiğinizde kişiler bölümüne geçin. Burada size önerilen ve sizin önerebileceğiniz arkadaş listeleri ile bağlantı kurabilirsiniz. Var olan bağlantıları bu bölümden kaldırabilirsiniz. Bu bölümden anlaşılacağı üzere instagram facebook arkadaşlarınız ile bağlantı kurup oradan size öneri olarak sunabiliyor. Aynı şekilde telefon rehberinizle de bağlantı kurup size oradan öneri çıkartabilir. Bu bölüme geldiğiniz zaman iki özellikten bağlantı içinde olan varsa onları kaldırmalısınız. Rehbere bağlanıldı, facebook bağlanıldı seçenekleri karşınıza çıkabilir. Hangisi varsa onun üzerine tıklayarak ayarlardan kişiler bağlantısını kesebilirsiniz. Böylece instagram sizin facebook arkadaşları ya da rehberde bulunan arkadaşlarınızın datasına erişemez. Buradan aynı zamanda önerilen kişileri tek tek silebilirsiniz. Önerileri bu bölümden kaldırabilirsiniz. (Instagram Destek)

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram arama önerilenler nasıl silinir?

Instagram’da arama sayfasına geldiğinizde birkaç şekilde arama yapabilirsiniz. Popüler başlığında en popüler hesaplar, kişiler sekmesinde önerilen kişileri, etiketlerde takip etmek istediğiniz etiketleri arayabilirsiniz. Bu kategoriler önceden yapmış olduğunuz aramalara göre şekillenir. Daha önce hesabına baktığınız kişiler Instagram’da size önerilen kişiler olarak karşınıza çıkar. Aynı şekilde daha önceden baktığınız etiketler arama sonuçlarınızda çıkar. Instagram’da arama önerilerini silmek için arama sonuçlarında karşınıza çıkan sonuçların karşısındaki çarpı işaretine tıklamanız yeterlidir. Android telefonlarda ise arama sonuçlarında yer alan hesaplarda üst üste 3 noktaya dokunun. Sil seçeneğine tıklayarak silme işlemini yapabilirsiniz. Instagram’da arama sayfası önerilenleri sizin arama sonuçlarınıza göre belirlendiği için hesabınızla yeniden arama yaptığınızda hesap yeniden önerilenler arasına gelecektir.

Instagram’da önerilme nasıl kapatılır?

Instagram size arkadaşlar önerdiği gibi sizinle ilgili olduğunu düşündüğü hesapları önerir. Sizi tanıyan kişileri bulsun isterseniz bunun bir yolu var. Instagram masaüstü menüsünden web sitesine giriş yapmanız gerekir. Profil düzenleme ekranına gelip benzer hesaplar öneri seçeneğini iptal edin. Böylece benzer hesapları takip edenler sizin hesabınızda önerilmez. Profilinizi gizli yaparsanız sizin takip ettiğiniz kişiler ve ortak arkadaşlar öneri olarak size sunulmaz.

Instagram hesabınızı yükseltmek için sitemizden Instagram ürünlerini inceleyebilirsiniz; https://bepopi.com/instagram-begeni-satin-al/turk-gercek

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir