Instagram Sohbette Tutma Nedir?

Instagram Sohbette Tutma Nedir?

Instagram sohbette tutma özelliğiyle gündem oldu. Instagram getirdiği yeniliklerle insanların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Her geçen gün farklı özelliklerin çıkması bunları nasıl kullanabileceğimiz sorusunu akıllara getiriyor. Son günlerin en popüler özelliklerden bir tanesi de Instagram sohbette tutma özelliğidir.  Instagram sohbette yazısı ne anlama geliyor? Instagram sohbette yazısı ne işe yarar? Instagram sohbette yazısı nasıl kullanılır? Tüm bu soruları ekip olarak sizler için cevaplandırmaya çalışacağız. Bu konuda derinlemesine bir araştırma yaptık. Araştırmalar sonucu elde ettiğimiz bilgileri sizler için derleyip yazı dizimizde paylaşıyoruz.

Instagram sohbette yazısı ne anlama gelmektedir?

Instagram sohbette yazısı ile mesaj bölümünde biriyle konuşurken mesajın hemen altında görünür. Sohbet şeklinde bir yazı belirir. Sohbette yazısını gösteren özellik kişinin o anda mesaj alanı içinde olduğunu gösterir.  Instagram sohbette yazısının çıkması için önce mesajlaştığınız kişinin profiline tıklayın. Tıklama yaptıktan sonra eğer sohbette yazısını görüyorsanız o kişi sohbet alanında demektir. Bu işlemi yaptığınızda kişi alanında herhangi bir şey yazmıyorsa o kişinin o anda sohbet alanında olmadığını gösterir. (Instagram Destek)

Instagram sohbette tut özelliği nasıl kullanılır?

Instagram sohbette tut özelliğinin kullanılması oldukça basittir. İlk olarak instagram hesabınızın DM bölümüne gelin. Mesaj göndermek istediğiniz kişinin mesaj alanına gelin. Bu özelliği kullanmak için kamera bölümünü aktif hale getirin. Mesaj bölümüne girdikten sonra kamerayı açın ve göndermek istediğiniz objeyi çekin. Gönder tuşuna basmadan önce ekranı sola kaydırın. Alt kısımda sohbette tut yazısı gözüktükten sonra gönderinizi gönderebilirsiniz. Sohbette tut yazısını gördükten sonra gönderdiğiniz mesaj kalıcı hale gelir. Karşı taraf açsa bile silinme sorunu ortaya çıkmaz. Bu yazı ile Instagram’da sohbette sabitleme özelliğini sizlere anlatmış olduk. Bir başka yazı dizisinde görüşmek üzere hoşça kalın.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram hesabınızı yükseltmek için Instagram Aktif Takipçi satın alabilirsiniz.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir