Instagram Takipçi Satın Alırsam Ban Yer Miyim?

Instagram Takipçi Satın Alırsam Ban Yer Miyim?

İnstagram takipçi satın alma konusu oldukça sıkça sorulan bir sorudur. Bu tarz bir işlem öncesi durup düşünürken, tabii ki hesap güvenliğimizi ele alırız. Instagram takipçi satın alırsam ban yer miyim diye sormanız muhtemeldir. Şapkamızı çıkarıp bir düşünelim,eğer takipçi satın aldıktan sonra ban yiyeceksek neden satın alıyoruz?

Takipçi satın alırsanız ban yer misiniz sorusuna evet de diyebiliriz hayır da. Gelin size net bir şekilde bilgi sahibi olacağınız bir yazı sunalım. (Instagram)

Takipçi Satın Alırken Neden Ban Yeriz?

Öncelikle algoritma diye bir şey vardır. Yani çalışma biçimi. İnstagram algoritması engellemek istediği hesapları neye göre engelleyeceğini(banlayacağını) algoritması ile belirler. Bu algoritma sürekli denetlemeler yapar ve sıra dışılıkları tespit ederek onlara ceza puanı verir. En son sınırda engellenirsiniz. Bazı sıra dışılıklar ise doğrudan doğruya engellenme sebebidir.

Takipçi satın alırken engellenip engellenmeyeceğiniz tamamen satın aldığınız firmaya/siteye bağlıdır. O sitenin ekibi algoritmayı ve gündemi takip ediyorsa kolay kolay banlanmazsınız. Biz şimdiye kadar banlanan/engellenen müşterimize denk gelmedik çünkü bu işi profesyonel düzeyde yapan ekibimiz var. Zaten dediğimiz gibi,madem hizmet sonrası engellenecekseniz ne anlamı kalır bu hizmeti almanın? Öyle olursa herkes şikayet eder,firmamızın itibarı zarar görür değil mi? E haliyle size problem cıkarmaması acısından en iyi yöntemleri kullanıyoruz ve tamamen güveniliriz.

İnstagram Takipçi Satın Almanın Kuralı Var mı?

Hayır bir kural yok.Sizler hizmeti satın alırken biz zate bütün optimizasyonları yapmış oluyoruz. Sizlerin teferruatla uğraşmadan sonuçla karşı karşıya kalmanız için sistemli ve pratik bir panel tasarımı yaptık. Bu sayede üşenmeden,yorulmadan işlerinizi yapabilirsiniz.

İster 500 takipci alın ister 1500. Farkeden bir şey olmaz ve kalite aynı şekilde kendini korur.

Takipçi Satın Aldıktan Sonra Ban Yememe Garantisi Var mı?

Kimse bunun garantisini veremez çünkü bunun garantisi verilirse kişiler hesabını belki bilerek kapattırır ve sorumlu olarak satın aldıkları yeri gösterirler. Ancak biz %99 oranında garanti veriyoruz ki hesabınızda problem olmayacaktır. Bu garantinin sebebi ise,daha önce hizmet alan müşterilerimizin hesaplarında problem olmamasıdır. Bizden uzun yıllardır  hizmet alıp da problem yaşamayan çok sayıda müşterimiz mevcut.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Ayrıca bir hesabın ban yiyip yememesi takip satın alıp almamasından başka çok faktöre bağlıdır. Paylaşımlarının kurallara uyup uymaması,hesap sahibinin argo kullanıp kullanmaması gibi çok etken vardır.

Biz sizin için arkaplanda geliştirmeler yaparak güvenli bir hizmet oluşturduk. Sektörde popüler,bilinen ve yer edinmişliğimizi buna borçluyuz. Arkamıza yaslanıp izlemeyi değil hizmet etmeyi,geliştirmeyi,olayın içinde olmayı seviyoruz. Aksi halde bu kadar öncü olmak mümkün değildir,ciddiyetimizle beraber sizlere hizmet vermek için buradayız.

Bize sorularınız varsa lütfen https://bepopi.com/iletisim adresimizi kullanın,çekinmeden sorularınızı sorun. Aynı zamanda sağ taraftaki canlı sohbet kutusunu kullanabilirsiniz.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir