Tango Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Tango Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Tango kullanıcılarının en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi Tango hesap silme nasıl yapılırdır? Tango, kişilerin birbirleriyle tanışıp görüntülü konuşmalarına imkan sağlayan bir mobil uygulamadır. Aynı zamanda Tango’nun internet sitesi de bulunmaktadır. Dolayısıyla masaüstü bilgisayarlarınızdan veya laptoplarınızdan da Tango’ya giriş yapabilirsiniz. Tango sadece Türkiye çapında değil, dünya çapında kullanılan bir uygulama olduğu için dünyanın dört bir yanından insanlarla eşleşirsiniz.

Bu sayede dilinizi de geliştirmeniz mümkün. Genelde belirli bir süre Tango kullanan kişiler, daha sonra bilgilerinin platformda bulunmaması için üyeliklerini tamamıyla silmek istiyor. Elbette ki Tango üzerinden üyeliğinizi tamamıyla silmeniz mümkün. Bu işlemi sadece birkaç adımda yapabilir ve hesabınızı silebilirsiniz. Aşağıda Tango hesap silme nasıl yapılır sizler için detaylı bir şekilde anlattık. Bu anlattıklarımızı uyguladığınız taktirde hesabınız kısa bir süre içerisinde tamamıyla silinecek.

Tango Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Tango hesap silme işlemi için aşağıdaki adımları izleyin:

  • Tango hesap silme işlemi yapabilmeniz için öncelikle profilinizi açmanız gerekir.
  • Ardından ayarları açın. Hesap ayarlarını seçin ve hesap silin seçeneğini seçin.
  • Bu işlemi yaptıktan sonra size neden hesabınızı silmek istediğinizi soracaktır. Geçerli bir neden belirttikten sonra işlemi onaylayarak hesap silme talimatını sisteme gönderebilirsiniz.
  • Bu süreçten sonra sistem ortalama 7 gün içerisinde hesabınızı kalıcı olarak siler ve üyeliğinizin bulunduğu mail adresine durumla ilgili bir e-posta gönderir.
  • İlerleyen zamanlarda yeniden Tango üyesi olmak isterseniz de aynı e-posta adresi ile sıfırdan yeni bir üyelik açabilir ve bu hesap üzerinden Tango’yu yeniden kullanabilirsiniz.
tango hesap sil

Tango Hesabı Geçici Olarak Dondurulur mu?

Tango hesabı geçici olarak dondurulamaz. Ancak ve ancak hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Dolayısıyla bu noktada doğru karar vermeniz gerekir. Hesabınızı sildiğiniz takdirde hesabınızla ilgili her türlü bilgi ve veri sıfırlanacağı için ilerleyen zamanlarda tekrar Tango kullanmayı düşünüyorsanız hesabınızı silmeniz önerilmez.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Sildiğim Tango Hesabını Geri Getirebilir miyim?

Ne yazık ki böyle bir fonksiyon mevcut değildir. Çünkü hesabınızı silme talimatı verdiğiniz taktirde yetkililer, sistemde üyeliğinizle ilgili bulunan bütün verileri temizler ve bu verilerin herhangi bir yedeği tutulmaz. Dolayısıyla silinen verilerin geri getirilmesi gibi bir durum mümkün olmadığı için yeniden bir hesap açmanız gerekecektir.

Tango Uygulaması Ücretli mi?

Tango hesap silme nasıl yapılır işlemini tamamladınız ancak tekrar Tango uygulamasını indirip kullanmak istiyor iseniz, bu tamamen ücretsizdir. Ancak sistem içerisindeki bazı ek özellikleri satın almak için ücret ödemeniz gerekir. Hesabınızda herhangi bir ücretli üyelik varsa ve hesabınızı silme talimatı verdiyseniz hesabınızın iptali ile birlikte ödeme bilgileriniz de silineceği için önümüzdeki ödeme döneminde üyeliğinize herhangi bir özellikten dolayı fatura kesilemez. Bu tür bir fatura kesimi durumunda cihazınızın işletim sistemine göre Google Play veya App Store ile iletişime geçerek durumu belirtebilir, kartınızdan çekilen tutarın geri iade edilmesini isteyebilirsiniz. Bu tür durumlarda geri ödemeler ortalama 2 hafta içerisinde tamamlanmaktadır. Eğer ilerleyen dönemlerde de para çekme işlemi devam ederse tango.me adresindeki destek bölümünden yetkililerle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medya Destek kategorimiz ile tüm güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

Tango Hesap Sildikten Sonra Bilgilerime Ne Olur?

Tango hesap silme işlemlerinizden sonra profilinizin tüm bilgileri kalıcı olarak silinecektir. Bu bilgilere tekrar ulaşma imkanınız olmayacaktır.

Tango Hesabımı Dondurabilir miyim?

Tango hesaplarınızı istemeniz durumunda dondurabilir ve tekrar geri açmak üzere hesabınızı pasifize edebilirsiniz.

Tango Nedir?

Tango çevrimiçi mesajlaşma imkanı sunmakta olan bir uygulamadır. Dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır.

Youtube Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
1 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir