Tik Tok Uygulamasına Giriş Nasıl Yapılır?

Tik Tok Uygulamasına Giriş Nasıl Yapılır?

Tik tok giriş yapmak artık çok daha kolay. Tik tok uygulaması dünya genelinde en çok kullanılan uygulamalardan birisidir. Bu uygulama ile kişiler video paylaşımı yapabilir, mesaj çekebilir ve kendi kliplerini oluşturabilir. Bu sistem ilk olarak Çin ülkesinde geliştirilmiş olup bugün uygulamayı dünya genelinde 45 milyon kişi kullanmaktadır. Bu yazımızda sizlere tik tok hesap oluşturma konusu hakkında bilgi aktarımı sağlayacağız. Yazı dizimizi okuyarak siz de kısa yoldan tik tok hesabı oluşturabilirsiniz. Tik tok uygulaması ile sizde komik ve eğlenceli ses kayıtları ve video çekimleri yapabilirsiniz. Tik tok hesabı açmak için şu aşamaları takip etmelisiniz.

Tik Tok Kaydol

Tik tok uygulamasını telefonunuzun markasına göre  Apple Store veya Google Play Store yardımı ile yükleyin. Uygulamayı telefonunuza yükledikten sonra sisteme giriş yapın. Karşınıza gelen ekranın sağ alt köşesinde yer alan profil simgesine tıklayın. Devam etmek için bir tik tok hesabına ihtiyacım var sayfası açılır. Alt kısımda bulunan facebook, google, twitter ikonlarından birisine basarak bu hesaplarınızla direk giriş yapabilirsiniz. Bunun haricinde üst kısımda yer alan telefon ve eposta ile kayıt ol butonuna tıklayarak kendinize yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Telefon ve eposta ile kayır ol butonuna bastığınızda doğum tarihiniz nedir sayfası açılır. Doğum tarihinizi doğru bir şekilde girerek tik tok hesap açma işlemini başarıyla gerçekleştirebilirsiniz. (Tik Tok Destek)

Tik Tok Yeni Hesap Açma

Tik tok ekranında telefon ve eposta olmak üzere 2 şekilde kayıt olabilirsiniz. Telefon numaranızı doğru biçimde girmelisiniz. Aksi taktirde sistemin telefon onay mesajını sisteme işleyemez üyeliğinizi aktif edemezsiniz. Aynı şekilde sisteme kayıt edeceğiniz eposta adresiniz de güncel olmalıdır. Eposta adresine gönderilen aktivasyon kodunu tıklamadığınız sürece tik tok hesabınız aktif olmayacaktır. Tüm doğrulama işleminiz bittikten sonra şifre belirleme ekranı açılır. Burada kendinize iyi bir şifre belirlemelisiniz. Şifreniz kolay tahmin edilebilen harf ve rakamlardan oluşmamasına dikkat edin. Şifre ve parola belirleme işleminden sonra artık tik tok hesabınıza giriş yaparak tik tok hesabını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

tik tok giriş

Tik Tok Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Son günlerde yapılan güncelleme ile birlikte Musical.ly uygulaması Tik Tok uygulaması ile birleşti.  Tik tok uygulaması ile kısa video paylaşımına yeni bir boyut eklendi. Bugün tik tok uygulaması dünya genelinde 250 milyon kullanıcıya ulaştı. Tik tok uygulaması ile 15 saniye uzunluğundaki kısa videoları ve ses kayıtlarını paylaşabilirsiniz. Ses kayıtları ve videolarınıza dublaj yapabilirsiniz. Videolara çeşitli efektler vererek eğlenceli videolar oluşturabilirsiniz. Eklediğiniz videolar ile popüler olma durumunuz artar takipçileriniz çoğalır. Böylece internet dünyasında fenomen birisi haline gelebilirsiniz. Tik tok video uygulaması mobil telefonlarda interneti çok çabuk bitirdiği için genelde masaüstü bilgisayarlarda daha çok tercih edilmektedir. Tik tok donma sorunu ise internet bağlantısının zayıf olduğu durumlarda ortaya çıkar.

Instagram videolarınızı daha büyük kitlelere ulaştırmak için Instagram Video Görüntüleme ürünümüzü kullanabilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
5 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir