Tinder Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Tinder Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Tinder uygulaması kişilerin facebook hesaplarıyla oturum açarak sosyal eş arayabilecekleri bir platformdur. Hesaplara Android ve ios işletim sistemi ile bağlanabilirsiniz. Tüm akıllı telefonlardan, bilgisayarlardan ve tabletlerden sisteme erişim sağlayabilirsiniz. Uygulamayı yükledikten sonra facebook eşleştirmesinden sonra facebook profilinizden yararlanarak etrafta flört edebileceğiniz kişilere istek gönderebilirsiniz.

Tinder Nasıl Kullanılır?

Tinder sisteminde arayacağınız kullanıcıların yaş aralığını ve size ne kadar uzakta olduğunu kilometre bazlı belirleyebilirsiniz. Cihazınızın uygulama için konum servisine erişilmesi gerekir. Mesafe belirledikten sonra aradığınız kişinin cinsiyetini kız ve erkek olarak belirleyebilirsiniz. Özellikleri belirleyip arama yaptığınız zaman kişilerin kapak resimleri, isimleri, yaş bilgileri listelenmeye başlar. Bu aşamadan sonra çıkan profil resimlerine baktıktan sonra resim ilginizi çekmiyorsa sola, flört etmek istiyorsanız sağa doğru parmağınızı sürükleyin. Alt menüde yer alan kalp menüsüne tıklayın. Beğendiğiniz profil detaylarına girerek kişinin diğer resimlerine, en son ne zaman erişim sağladığına, facebook albümlerine ve İnstagram paylaşımlarına erişim sağlayabilirsiniz. (Tinder Destek)

Tinder dünya genelinde birçok ülkede kullanılan bir programdır. Program ülkemizde büyük ilgi gördü. Facebook hesabı ile kolay bir şekilde oturum açabilirsiniz. Siz 2 kilometre ile 160 kilometre uzaklıkta bulunan kişileri Tinder uygulaması ile tarayabilirsiniz. Kullanıcıları yakınlık, cinsiyet ve yaş gibi kriterlere göre tarayabilirsiniz. Arama sonuçlarından sonra resimlere bakarak resmini beğendiğiniz kişilerin profilinin altında yer alan kalp işaretine tıklayarak beğendiğinizi, çarpıya tıklayarak beğenmediğinizi belirtebilirsiniz.

Tinder Uygulaması İle Neler Yapabilirsiniz

Tinder uygulaması insanların sosyalleşmesine katkı sağlar. İnsanların birbiri ile tanışıp arkadaş olmasını kolaylaştırır. Bu uygulama sayesinde birçok insanla tanışıp sohbetler edebilirsini. Uygulamada ilk aşamada insanlar beğendikleri insanları seçer. Eğer iki tarafta birbirini beğenirse eşleşme sağlanır. Eşleşme sonunda iki taraf sohbet etmeye başlar. Eşleşme sağlanmazsa sohbet yapılamaz. Uygulama lokasyon bazlı çalışır. Bulunduğunuz lokasyondan yola çıkarak size en yakın üye ile eşleşme yapılır. Eşleşme yaparken kilometre aralığı seçersiniz. Seçtiğiniz aralıkta bulunan tüm üyeler ile eşleşirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Tinder İlk Mesaj Nasıl Olmalı

Tinder kayıt olurken birden fazla fotoğraf yükleyin. Kişiler bu resimlerden yola çıkarak sizi beğenebilir. Profilinizi beğenmezlerde profil atlatabilirsiniz. Tinder sistemine kayıt olurken bazı avantajlar elde edersiniz. Facebook ile kayıt olabilirsiniz. Facebook profiliniz açıksa profil bilgileriniz otomatik olarak dolar. Facebook ile oturum açmak istemezseniz kişisel bilgilerinizi doldurarak hesabınızı açabilirsiniz. Uygulama kullanıcılara ücretli bazı özellikler sunar. Uygulamayı kullanan kişiler için sistem kota sistemi ile çalışır. Kotanızı doldurduktan sonra sistem bir süre sonra otomatik olarak yenilenir.

Twitter hesabınızı yükseltmek için Twitter Gerçek Takipçi ürünümüzü satın alabilirsiniz.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir