Twitter’da TT Listesine Nasıl Bakılır?

Twitter’da TT Listesine Nasıl Bakılır?

Twitter TT uygulaması, Twitter sosyal medyası tarafından kullanılan ve İngilizce yazılımı  “Trending Topics” olan kelimelerin baş harflerinden oluşur.  Türkçe karşılığı “popüler konular” demektir. Twitter’daki trendleri kimlerin takip ettiği bir algoritma tarafından tespit edildi. Twitter’ın mobil uygulamasında Keşfet sekmesinden,  trendler bölümünde listelenen trendlere ulaşabilirsiniz. Masaüstü bilgisayar veya dizüstü bilgisayarda twitter. cam’dan oturum açtığınızda, ev zaman çizelgesi, bildirimler, arama sonuçları gibi pek çok yerde tendler listelenir.

Twitter TT Ne Demek

Twitter mikroblog sitesi Twitter’da kullanıcıların en çok tartıştığı konuları belirlemek için kullanılır. En popüler konular trend olan konulardır. Önemli dünya etkinlikleri, uluslararası spor sonuçları ve ünlülerle ilgili haberler her zaman Twitter dünyasında trend olan konular olmuştur. Twitter’ın trend algoritması popüler konularda sıkça dile getirilen kelimeleri seçer.  Twitter kullanıcıları Twitter ana sayfasındaki en güncel 10 başlığı otomatik olarak listeler. (Twitter Destek)

Android İçin Twitter Üzerinden Trend Ayarları Yapma

Android cihazlar üzerinden twitter üzerinden trend ayarı yapmak için üst menüde gezinme simgesine tıklayın. Buradan ayarlar ve gizlilik seçeneği belirlenir. İçerik tercihlerine tıklayın. Keşfet seçeneği altında yer alan eğilimler seçeneğini seçin. Kişiselleştirme trendlerini açmak için kaydırıcı eğilimleri sekmesinin yanına sürükleyin. Özellik devre dışı bırakıldığı zaman konumu değiştire dokunarak konum ayarı yapabilirsiniz. Arama kutusuna trendler için konum yazılır ve listeden seçim yapılır.

Tercih ettiğimiz ülke ve şehir bulunmazsa, bu durum liste oluşturmak için o coğrafi alanda yeterli sayıda tweet alınmadığı anlamına gelir. Bu durum gelişmiş twitter arama operatörlerini kullanarak yerel tweetlere bakabilirsiniz.

 Bir Trende Nasıl Dâhil Olunur

Twitter TT listesinde görülen şekliyle tam bir kelime içeren bir Tweet yayınlamak yeterlidir. Bu trendler hakkında Tweeting yapan çok sayıda kullanıcı olması nedeniyle aramada her zaman kullanıcının belirlediği Tweet ulaşamazsınız. Takipçiler her zaman kullanıcının Tweetlerini görebilir. Twitter’da sağlıklı tartışmaları teşvik etmek için birtakım trendler istenmez.  Bu durum aynı zamanda belirli bir içeriğin trend olmasının engelleyeceği anlamına gelir.  Engellenen içerikler şunlardır: Küfür içeren içerikler, ırkçılığı, etnik kökeni, ulusal kökeni, cinsiyet ayrımcılığını ortaya çıkaran paylaşımlar engellenir. Twitter kurallarını ihlal eden içerikler engellenir.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Twitter’dan Nasıl Para Kazanılır?

Twitter ürünlerimizi sitemizden inceleyebilir ve twitter hesabınızı yükseltebilirsiniz; https://bepopi.com/twitter/takipci-satin-al/turk-gercek

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir