Web tarayıcısı Instagram DM eklentisi Nasıl kullanılır?

Web tarayıcısı Instagram DM eklentisi Nasıl kullanılır?

Bilgisayardan Instagram mesajı atmak isteyen kullanıcılar için instagram dm eklentisi web browser geliştirildi. Bu eklenti ile İnstagram uygulamasını masa üstü bilgisayarlardan çok rahat biçimde kullanabilirsiniz. Normal masaüstü bilgisayarlardan İnstagram bağlanıldığı zaman birçok işlevi kullanamazsınız. “Desktop for İnstagram” eklentisini kullanarak bilgisayarlardan dm atabilir ya da okutabilirsiniz. İnstagram sisteminde dm atmak için bilgisayarınıza program yüklemeden sadece bu eklentiyle işleminizi yapabilirsiniz.

Masaüstü bilgisayarda İnstagramın tüm özelliklerini kesintisiz kullanabilmek için BlueStacks programını da kullanabilirsiniz.

Desktop for İnstagram Eklentisi Nedir, Nasıl Kullanılır?

Desktop for İnstagram Chrome tarayıcısı için geliştirilen bir eklentidir. Eklentiyi kullanabilmeniz için bilgisayarınızda Google Chrome tarayıcısı yüklü olmalıdır. Desktop for İnstagram eklentisini kurmak için şu aşamaları takip etmelisiniz.

  • Bilgisayarınızdan chomre tarayıcısını açın.
  • Bilgisayarınıza Desktop for İnstagram eklentisini kurun.
  • Eklenti kurulduktan sonra Chrome sağ üst köşesinde İnstagram logosuna tıklayın. Oturum açık durumdaysa direk İnstagrama girecektir. Oturum kapalıysa giriş yapmalısınız. Desktop for İnstagram dm atma özelliğini kullanabilmeniz için erişim izinlerini açık tutmuş olmalısınız. Masaüstü bilgisayardan İnstagram dm atma konusunda sorun yaşarsanız bu platformdan bize yazabilirsiniz.

İnstagram web üzerinden dm (Direct Message) Gönderme

İnstagram web versiyonu ne kadar gelişirse gelişsin bilgisayar başındaki kullanıcılar için birçok eksiklikler bulunuyor. Masaüstü bilgisayarlarda arkadaşlarınıza özel mesaj gönderme konusunda İnstagramın eksiklikleri devam ediyor. Bu eksikliği gidermek için ilk yöntem 1 dakikanızı alacak bir yöntemdir. Bu yöntemle 1 program kurup çalıştırmanız gerekir. İlk etapta Browserstack sitesine üye olun. Buradan https://www.browserstack.com/users/sign_up linkini tıklayarak karşınıza çıkan kayıt formuna güncel bilgilerinizi doğru biçimde girin. Kayıt olduktan sonra siteye giriş yapmış olursunuz. Giriş yapmamışsanız sing in bölümünden eposta ve şifre ile giriş yapabilirsiniz. Siteye girdikten sonra karşınıza bir menü gelir. Buradan bir şeyler seçmeniz istenir. Bu menüde sol kısımda yer alan Android bölümünü seçin. Karşınıza sanal telefon gelir. Menüde yer alan google play store girerek google kullanıcı adı ve şifrenizi girerek İnstagram uygulamasını indirebilirsiniz. Dilerseniz ayarlar bölümünden Android dilini Türkçe yapabilirsiniz. (Instagram Destek)

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram Bilgisayardan dm nasıl açılır?

İnstagram her hangi bir cihaz üzerinden ulaşılabilir bir site olmasına rağmen telefonlardan mesaj atabilirken bilgisayarlardan mesaj atma desteği vermemektedir. Bilgisayardan instagram dm eklentisi ile, bunu yapabilmenin birkaç yolu var.

  • Windows 10 Bilgisayarda İnstagram Kullanma: Windows uygulama mağazasından İnstagram uygulamasını indirin. Programı bilgisayarınıza kurup çalıştırın. Birisine özel mesaj göndermek için doğrudan mesaj simgesine tıklayın. Mesajlarınızı kontrol etmek için ok simgesine tıklayıp konuşma bölümüne gidin.
  • BlueStacks ile PC’de Instagram’da kullanma: BlueStacks, bilgisayar için popüler bir Android uygulama emülatörüdür. Ücretsiz olan bu uygulamayı tüm Android uygulamalı cihazlarda kullanabilirsiniz. Kullanmak için programı bilgisayarınıza yükleyin. Kurulumu tamamlamak için bitir düğmesine tıklayın. Karşılama ekranı geldikten sonra sağ ok tuşuna dokunun. Google hesap bilgilerinizi girerek işlemi sona erdirebilirsiniz.

Sitemize girip instagram ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz; https://bepopi.com/

Twitter Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir